Cevap: Ukash dolandırıcılık
Bunu konuşarak halledeceğinize inandığınızı söyleyin aksi takdir de hukuki süreç başlatacağınızı da bildirin.Büyük ihtimal ödemenizi yapacaklardır.Yapmazlarsa o zaman hukuki yol ile halledersiniz ki eminim yapacaklardır.Böyle durumlar da işin ciddiye bineceğini anladıkları zaman kimse sitenin kapatılmasını ve ceza almasını kabul etmeyeceği için, talep ettiğiniz hakkınızı vericeklerdir.
Bunu belirttim cumhuriyet başsavcılığına şikayette bulundum bi kopyasını siteden gönderdim fakat umurlarında bile deil açıkcası. Sizce başka bişi yapmam gerekiyormu ? Yada savcılıktan nasıl bir sonuç çıkar nasıl takip edebilirim ?
Ukash ile ilgili genel bir sorun vardı ben de biliyorum bunu fakat şuan düzeldi. Savcılık olaylarını pek bilmiyorum satıcı ile iletişime geçmeye çalış..
Siz de bir yandan tüketici haklarına da bir kaydınızı oluşturun.Zaten sürece bakarsak uzun bir süre geçecektir aradan ve bundan dolayı bir dilekçe de tüketici haklarına vermeniz gereklidir.
Valla hocam hergün giriyorum soruyorum cevap aynı yani bunlar verecek gibi durmuyor parayı yada ukashı yani. Bende cumhuriyet başsavcılığına dilekçe verdim süreç uzun ama ne kadar uzun sürer mesela yada tüketici heyetine dilekçede ne gibi sonuç alabilirim
Yokmu cevap vericek biri ?