-
Süre daralıyor...
eşimle anlaşmalı boşanacağız fakat evi terkedeli 4 ay oldu ailesi cumartesi günü gelip eşyaları alıcak altınlarda bende. ben bu altınları ailesine verirken video çeksem verdiğime dair ileride mahkemede almadık yada vermedi altınları derlerse bu ıspat olabilirmi? cocuk yok asgari ücret alıyorum nafa isterse boşanmayı reddetsem ne olur ?
-
Cevap: Süre daralıyor...
Videoyu çekin, yada daha iyisi bir yazılı belge alın , şu kadar adet altın bu kadar bundan vs şeklinde.
Nafaka konusu,
boşanmak istemediğinizi söylediğinizde , haliyle dava uzayacak, uzayan dava süresince tedbir nafakası ödemek zorunda kalacaksınız kuvvetle muhtemel
-
-
Nafaka ödememek için işten mi çıkmacaksınız?
Bir şey farketmez, nafaka siz para kazandığınız için değil, karşı tarafın ihtiyaçları için verilir:) işsiz olduğunuz için miktar düşük olabilse de, işsiz olmanız nafakaya karar verildiğinde ödememenize imkan tanımayacaktır.
-
ömür boyu nafaka ödemektense mahkeme sonuç bulanada kadar çıkmayı tercih ederdim. ayrıca bu kişi twetterda başka kişilerle gezelim eğlenelim acayip acayip twetleşiyor erkeklerle bu delil olabilirmi itiraz için veya başka birşey için?
-
En başta anlaşmalı boşanacağız demiştiniz, nasıl bir anlaşmalı boşanmadır bu anlayamadım.
Siz eşinizle nafaka konusunda anlaşmadınız mı? Mahkemeye sunduğunuz protokolde nafaka konusundan bahsetmediniz mi?
Eşiniz nafaka istiyor , siz vermek mi istemiyorsunuz?
Sorduğunuz sorulara bakılırsa, anlaşmalı boşanabilecek gibi görünmüyorsunuz.