İcra takibi ve trafik mahkemesi dava ücretleri hakkında
Başımdan geçen talihsiz bir olayi paylaşmak istiyorum size;
18/10/2014 cumartesi günü aileme yemeğe gitmek üzere yola çıktım ve aynı mahallede motorlu pizzaci gelip bana sol taraftan çarptı ve tamponun köşeşi kırıldı, camurluk göçtü ve sol farin içten disi kırıldı. motorun ise hiç birşeyi yok on tarafındaki demir muhafaza olduğundan birşey olmadı. Neyse çocuk ehliyetsiz çıktı yalvardı patron gelsin diye tamam dedik. Patronu geldi tutanağı tuttuk ama sigortasi 5 ay önce dolmus , bizde tutanaga imza atmadik arabaya kaldırdık. Bana adam dediki sen p.tesi sanayiye git maliyeti ogren uygunsa yaptirayim degilse sigortayi yenileteyim ordan alalım parasini, bende tamam dedim. Babamda sen git sanayiye maliyetini ogrenmeden arabayı yaptır bir guzel. Maliyeti 630 tl. Adamı aradık dedik biz yaptirdik , adamda ben size yaptirin demedim ben size para filan odemiyorum dedi. Suan 630 tl benden çıkmış oldu. ama babam ertesi gün gidip konusmus akşama doğru gel yeni sigortanin fotokobisini vereyim tutanak tutalım demiş. Ama bugün ayın 23/10/2014 halen oyalamaya devam ediyor.ben bu durumda onlardan nasıl şikayetçi olabilirim. Fotorafta ehliyetsiz çocuğun resmide var, motorunda kaza fotografı. Ayrıca patronunun ruhsat , ehiliyet fotokobisi de var , ve tuttuğumuz tutanakta ise süresi geçmiş poliçenin bütün bilgileri var. firmada pasaport pizza ama franchising olduğundan pasaport pizzanın avukatı arayıp bizle alakası olmadığını söyledi
Bana yol gosterin acidik insanlara, simdide biz acincak hale düştük :(
Cevap: İcra takibi ve trafik mahkemesi dava ücretleri hakkında