snowman52 rumuzlu üyeden alıntı
MERHABALAR
SİZ SAYIN HUKUKÇU ARKADAŞLARDAN BİR SORUNUM İÇİN GÖRÜŞ ALMAK İSTİYORUM. 5 bankaya kredi kartımdan dolayı yaklaşık 35000 tl borcum var ödeyemiyorum yapılandıralım dediler ama bir tane iki tane olsa tamam diyecem ama hepsini yapılandırdığım zamanda ödeyemeyecem asgari ücretle öze sektörde çalışıyorum yakında icra takibine gidilecek sanırım üzerime kayıtlı evim arabam yok ailemin dairesinde oturuyorum haciz edilebilecek fazl eşyamda yok normal evde olması gereken ev eşyalarım var iki tane olan eşyamda yok televizyon buzdolabı gibi bu durumda bildiğim ve araştırdığım kadarıyla eve hacizde uygulansa aynı eşyadan 2 tane yoksa mevcut eşyaya haciz ıuygulanamıyor gelen memur borcu ödeyip ödeyemeyeceğimi ödeyemememi beyn etmem durumund bunu tutanağa kayıt altına aldığını biliyorum maaşımın da 1/4 e sanırım haciz uygulayabiliyorlar ailem biz birazını kapatalım diyorlar ama kendi borcumdan dolayı onların sıkıntıya girmesini istemiyorum maaşımdan aylık olarak kesilmesini istemekten başka çarem yok sanırım 15 yıl yada daha fazla sürer bu kesintilerde sizden ricam icra takibi ve haciz ile ilgili güncel uygulama nasıl şu anda bilgi verebilirseniz.
Allah kimseyi ödeyemeyeceği borca sokmasın siz siz olun olmayan paranızı bankaların tuzağına düşüp kartlar ile harcamayın birazda bankalara kızdığım için ödemekte istemiyorum asgari ücret alan birine bunu bildiğin halde neden 8000 tl limitli kart verirsin ki kendimede kızmakla birlikte Allah kimseyi bu duruma düşürmesin