Taahhüdü ihlalden mahkemem var
Merhaba iyi günler dileğiyle
sorum şu olacak bankayla sorunlarım yüzünden icralık oldum ve bana taahhüt imzalatıldı.sroun şu ki belli bir yere kadar ödeyemedim ve yarın sabah mahkemem var ihlalden.yaklasık 7000tl civarı bir borç ödedim avukatı aradığımda bana 950tl borcum kaldığını söyledi.bende 300tl daha yatırdım yani 600tl gibi az bir borcum kaldı yarın sonuç lehime cıkarmı hapis cezası alırmıyım kamuda çalısıyorum.ve tebligat elime ulaşmadı rastgele e devletten öğrendim.kısa bir cevapda işimi görür.mahkemeye gitsemmi iyi gitmesemmi.hemen tutuklanmak istemiyorum iş sorun olacak.zaman alabilirmiyim
Cevap: cok acil lütfen bir kişide olsa cevap verilsin.tesekkürler
mahkemede ödeme yapabileceğiniz bir tarih verirseniz, hakimide ikna ederseniz şimdilik durumu kurtarabilirsin sanırım. çok büyük bir borç kalmamış çünkü. sözümede güvenme. sadece bir ihtimal benimki.
insallah dediğiniz gibi cıkar.başka bir fikir verebilecek yokmu acaba.
Yarın aleyhinize karar verilse bile yani ceza alsanız dahi kararın yazılması size tebliği bir ayı geçer infaza verilmesi filan bir buçuk ayı bulur geçer belki o sürede ödemiş bitirmiş olursanız ceza kaldırılır düşer borç bitince infaz edilemez yani.