Digiturk karşılıksız yararlanma adında bana dava açmış.
İyi günler kh içerik hizmetleri Digitürk bana dava açmış, Şifreli kanallara kırarak Digiturk kanallarından yararlanıldıgı anlaşılmıştir diyor. İfade vermeye gitiğimde sadece bi kaç kez netten maç izlediğimi belirttim.Onuda facebook duvarımda paylasılan lınklerden girdim ayrıyeten şifre felan kırmadım tesipt,sanık ifadesi felan dıor bunlar ne demek. Lütfen yardım edin.
Cevap: Digiturk karşılıksız yararlanma adında bana dava açmış.
Hukuki yardım almak için bir avukatla görüşün. Maddi açıdan büyük bir ceza almanız işten bile değil.
avukati nasl tutabilirim ucretsiz
Panik yapmayın.Bu yayınları yapanlara gereken cezalar verilmeli size değil.Herhangibi bir algoritma ile hiç bir şekil de şifre kırma işlemi yapılmadığını izah edin.Üstelik Proxy aracılığı ile yayın yapan siteler de sadece izlemenin cezası size değil sitenin sahibine yapılması gerektiğini de belirtin.Durumu iyi anlatmanız gerekli, sanki yayını siz veriyormuşsunuz gibi bir tavır takınılmış.Bilişim'den iyi anlayan bir avukatın söylemesi gerek bunları.Sizin de olaydan hiç bir şekil de haberinizin olmadığını ve herhangibi bir güvenlik zaafiyetini değerlendirme bilginizin dahi olmadığını belirtmeniz gerekli.