Borç verdiğim parayı ödemiyor arkadaşım
Oncelikle herkeze Merhaba. Yardımınıza ihtiyacım var.
Askeri personelim doğuda görev yapmaktayım, bundan yaklaşık 1.5 ay önce ,3 senelik guvendigim bir meslektaşıma belli bir miktarda havale yolu ile borç para verdim. Bu borcun ufak bir kısmını alabildim ama geri kalan miktarı alamıyorum surekli vericem odiycem ödeyemiycem gibi cevaplar veriyor neler dedim ettiysem boş... bu şahıs meslek hayatını bırakıp firar suçundan sözleşmesi fesih edildi. Elimde havale dekontum, konuşmalarımiz ve mesajlarımiz var.
Sayın bilir kişiler ve abilerim neler yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum. Herkeze Teşekkürler.
Cevap: dolandırıldım yardım.
Dekontla birlikte icra dairesine gidip dosya yaptıracaksınız.
Bu parayı geri alabilme hakkım var değilmi engin bey , herhangi bir problemle karsilasirmiyim mahkemede yada icra dairesinde filan.kusuruma bakmayin başıma ilk defa böyle bir olay geldiği için nelerle karsilasacagimi bilemiyorum. Teşekkürler yardiminiz için
Geri alma hakkınız var adliyede icra dosyası yaptırmanız gerekiyor dosyayı takip etmeniz gerekiyor alacağınız meblağa değiyorsa bence bir avukata verin kolay basit işler değil çünkü.
Yaklaşık 10.000 tl kadar.. Öyleyse 2 ay sonra izine ayrilicam istanbuldan bi avukatla dediğiniz gibi işi yönetmek en iyisi