Velayet davasina gidemezsem ne olur
Mrblar.6yil once gayri mesru bi cocugum oldu babasina verdm durumum olmadigi icin.ve bir evlilik yaptim esim durumu bilio.ama gecenlerde cocugun babasi aile mahkemesine velayet davasi acmis bende hamileyim ve evlendikten sonra 15saatlik bir yolda otuyorum bunun uzerine esimin ailesiyle bir oturuoz bi aciklama yapmamiz zor ustelik obur kisiyi gormek istemiyrm davaya gitmesem bisi olurmu yardim lutfen:(
Cevap: velayet davasina gidemezsem ne olur
Dava dilekçesine cevap dilekçesi verin gitmek istemiyorsanız.
Cevap: Velayet davasina gidemezsem ne olur
Davayi internetten takip ederken gordum elime kagit gecmedi umarimda gelmez zor durumda kalirim.baska sehirde yasiyorum bulundugum sehirin adliyesıne gidip söylesem olurmu ne gibi ıslemler yapmam gerekir cvp verdigniz icin tesekkurlr.
En yakın adliyeden mahkemeye dilekçe yollayabilirsiniz davanız sulh hukukta ise misal en yakın adliyede nöbetçi sulh hukuk mahkemesini sorup öğreniyorsunuz önceden hazırladığınız dilekçenizi verip gönderilmesini istiyorsunuz hepsi bu.
Benim avukatim yok.dilekçeyi ben verirsem mahkeme kabul edermi peki?
Dilekçenizi kendiniz verebilir,hatta davayı kendiniz takip edebilirsiniz.
çok teşekkür ederim. son olarak avukatsız dilekçe örneği verirmisiniz rica etsem şimdiden çok teşekkür ederm
- - - Updated - - -
şuana kadar açılan davada dilekçe elime ulaşmadı. internetten takip ediyorum. bulunduğum ilde adliyeye gittiğimde kağıdı orda bulabilirmiyim evime gelmesini istemiyorumda
- - - Updated - - -
Birde elime dava kagidi gelmedi yani imza atmamis oluyorum bu durumda da dilekcem gecerli olur mu?
Dava dilekçesine başka adliyeden ulaşmak zor idari işlere gidin belki yardımcı olurlar dava dilekçesini edinebilirseniz aynı formatta dilekçede yazılan hususlara cevap verirsiniz kabul edip etmediğinizi vs. dava dilekçesi elinize ulaşmasa da cevap dilekçeniz kabul edilir.
Cok tesekkur ederm vakit ayırıp cvp verdiginiz ıcin.