Merhabalar;
Mala zarar vermekten mahkemeye verildim ve buğün kesin sonuç söyledi ve 1500 TL gibi bir adli para cezası aldım fakat bunu temyiz e verip rakamı biraz daha indirgemek istiyorum bunun için neler yapmam lazım yardımcı olurmusunuz?
Printable View
Merhabalar;
Mala zarar vermekten mahkemeye verildim ve buğün kesin sonuç söyledi ve 1500 TL gibi bir adli para cezası aldım fakat bunu temyiz e verip rakamı biraz daha indirgemek istiyorum bunun için neler yapmam lazım yardımcı olurmusunuz?
Miktar itibariyle kesinlik söz konusu kanaatimce hakimden kesin olarak karar verildi sözünü işitmişseniz veya duruşma zaptı varsa elinizde bu şekilde yazıyorsa temyiz edemezsiniz yok yargı yolu açık olmak üzere diyorsa belirtilen sürede dilekçe vermesliniz.
kesin dedi fakat son mahkemede davacı mahkemeye bile gelmedi hakim bey kendi kararını söyledi ve en önemlisi karşı taraf beni mahkemeye verdiği için direkt olarak onlar kazandı normalde 2 tarafta mahkemede olmadan sonuçlanmıyordu diye biliyorum ben yanlışım varsa düzeltirmisiniz ?
karşı taraf benim küfrederek üzerime yürüdü ve beni tahrik etti daha sonrasında bende sinirlenip aracına zarar verdim olay bu şekilde başladı.