Kredi borçlarımı ödeyemeyeceğim ne olacak bundan sonra?
banka ve kredi borcumu ödemekte zorlandım yeniden yapılandırma istedim olmuyor dediler bu aydan sonra ödeyemeyeceğim durumu düşemem, yaklaşık 75.000tl üzerime taşınır malım yok haciz gelirse maaşım var ne kadarına haciz gelir, ev eşyalarımı alırlarmı, ne bu şekilde 10 yılı bulur, zaman aşımı olur mu acil yardım ve destek istiyorum.
Cevap: Kredi borçlarımı ödeyemeyeceğim ne olacak bundan sonra?
Alıntı:
yılmaz06 rumuzlu üyeden alıntı
banka ve kredi borcumu ödemekte zorlandım yeniden yapılandırma istedim olmuyor dediler bu aydan sonra ödeyemeyeceğim durumu düşemem, yaklaşık 75.000tl üzerime taşınır malım yok haciz gelirse maaşım var ne kadarına haciz gelir, ev eşyalarımı alırlarmı, ne bu şekilde 10 yılı bulur, zaman aşımı olur mu acil yardım ve destek istiyorum.
hosgeldın borclular kervanına. zaman asımını unut simdiden bence.maasının 1/4unu gozden cıkartmalısın maas aldıgın bankaya ıse borcun o halde daha fazla kısmını gozden cıkartabılırsın.evinize haciz gelebilir. bu duruma gelene kadar asagı yukarı 3-4 ayınız var gibi gorunuyor. allah yardımcınız olsun sımdıden
Cevap: Kredi borçlarımı ödeyemeyeceğim ne olacak bundan sonra?
Zaman aşımı diye bir şey söz konusu değil.Kimse alacağından yok yere vazgeçmez.Üzerinize bundan sonraki yaşamınızda geçen her türlü menkul ve gayrimenkule el koyacaklar(miras yoluyla geçenler,tüm tazminat, emekli ikramiyesi vs. hepsi dahil).Kafaları esince evden çok bir şey alamasalar da gelip kapıya dayanmaları ve bitmeyen avukat telefonları(borcunuzu ödeyin diye baskı, taahhüt verdirme için görüşmeler) karşılaşılacak durumların başında geliyor.Zor durumlar.Kolay gelsin.