213 Sayılı Yasaya Muhalefet Vergi Usul Kanununa Muhalefet
Merhabalar yeni üye oldum ilk öncelikle böyle bir plartfom oluşturup insanlara bilgi verip yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. Benim bir derdim var kafam çok karışık ve sizlerden bilgi almak istiyorum, 2010 yılında küçük çaplı bir işyerim vardı abimle birlikte işlettiğimiz 19 yaşındaydım ozamanlar abim daha önce iflas ettiği için dükkanı benim üzerime açmıştık daha sonra çok güvendiğimiz iki kişi büyük firma kuracagız burayı kapatın zaten iş yapamıyorsunuz mantıgıyla yeni büyük bir satış mağzası kurdular ve bizde orada calısmaya basladık (aklı sıra ortak olacagız buyuyecegız dedıler yanlız evrak uzerınde ortaklıgımız yoktu) daha sonra dedıler kı senın vergını kapatmayalım bız bayılık sıstemı aldık ana bayıden baska yerden mal alamıyoruz senın vergını kullanalım baska yerden mal alacagımız zaman benım aklım ermıyor tamam abı dedık bunlar benım faturamdan sahte fatura kullanmak ve duzenlemek suclarını ıslemısler yanı kredı kartı tefelıcıgı yapmıslar kdv sı olmayan kontor alıs satısları yapmıslar ve ben sımdı 213 Sayılı Yasaya Muhalefet
Vergi Usul Kanununa Muhalefet den sahte fatura duzenlemek ve kullanmaktan yargılanıyorum mahkeme 2 defa bılırkısıye yolladı bılırkısılerde hep raporlar olumsuz geldı sımdı 3-5 yıl arası yargılanıyorum sucum yokken boyle oldu ben ne yapacagım ne edecegım 900 mılyar gıbı bır rakam sahte fatura cıkarttı bılırkısı malıyeden ceza gelırmı hapıs yatarmıyım gecelerı uyku uyuyamıyorum daha evlenmeden 24 yasında okadar borcla ne yapacagım yokmudur bı kurtulus yolum yokmudur .
Kusura bakmayın imla hususuna pek uyamadım.
Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim.
Cevap: 213 Sayılı Yasaya Muhalefet Vergi Usul Kanununa Muhalefet
Konu günceldir arkadaşlar değerli fikir ve önerileriniz benim için önemlidir.
Cevap: 213 Sayılı Yasaya Muhalefet Vergi Usul Kanununa Muhalefet
kesilen faturalarda kimin imzası var? cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulundunuzmu?