Cevap: Avea İle icralık oldum. Bakarmısnız
Sizde kendilerine karşı dava açacağınız bilgilendirmeyi zamanında yapmaları gerektiğini söyleyin.Ben ancak kendi borcumu öderim faiz falan vermiyorum.Çok ısrarcıysanız buyrun alın dersiniz.Digitürkte babama yapmıştı benzer olayı.Haber vermeden 3 tl lik fatuayı 75 tl ye çıkarmışlar ve babam otomatik ödemede olduğu için 2-3 ay sonra farketmiş.farkedince otomatikten çıkarmış ve ödememiş.tabi başladılar aramay.babamda evime icra gönderin ödemiyorumdemiş.avukat sürekli mesaj atıyor.hatta yetmedi benim telefonuma bile attılar.sonuç babam karşı dava açtı ve kaybettiler.babam ödemedi digitürkü de iptal etti.
oldu müebbet hapis versinler oldu olacak:)
icra dairesinden sahsınıza ödeme emri geldimi.
ödeme emri gelmeden ihaciz islemlerine baslayamazlar.
odemeye taahüt vermediniz takdirde hapis cezası ile karsılasmazsınız.
o ikinci hattn ne oldugunuda vs soylemek zorndalar ne demek kaytlar sılnmıs.
Bi muhtarın yanına gidiyim ne yollamışlar ögreneyim cünkü ne oldugunu bende bilmiyorum bana denilen ödemediginiz taktirde evinize haciz gelecek veya yakalama emri cıkartıcagız dediler ve eski hatlar için hala aramadılar. neyin ne oldugunu bilmiyorum. Bu tarz bişide ne yapa bilirim ? tam net cevap vere bilecek varmı
Bilgi vere bilecek varmı ?
Yakalama emri mi?
Adam mı vurdunuz?
Şaka bir yana, borç için yakalama falan olmaz; ancak icra gelebilir. Bunun için önce size tebligat gelecek. e-devletten takip edebilirsiniz bunu.
Hoşunuza gitmese de, kaç SMS yolladığınızı siz takip etmelisiniz. "Son 24 saat dahil olmayabilir" yazıyor şimdiye kadar gördüğüm sözleşmelerde. Halbuki 24 saat 3600 dakika yapar telefon için. Belki 10 GB yapar internet için, SMS için de dediğiniz gibi 500-600 tane yapabilir.
Burada itiraz edilebilecek pek bir şey göremiyorum doğrusunu isterseniz.
İcra işlemleri yapılmadı ise daha uygun bir rakamda anlaşmanız mümkün.