20 Yıldır MSB.lığına bağlı olarak çalışmaktayım. 657'ye tabiyim. 2009 yılında tayin olduğum şübede atandığım yerde çalışırken personel yetersizliğnden dolayı başka birinin yapması gereken işide 5 yıl boyunca ikiz görevli olarak yapmak zorunda kaldım. Bu durumdan dolayı rahatsızlığımı şifai olarak belirtmeme rağmen çözüm bulamayınca dilekce yoluyla amirlerime "sağlığımın ve aile hayatımın, iş yoğunluğundan dolayı bozulduğunu" ilettim. Fakat dilekceye rağmen ikiz görevde çalışmaya devam ettim ve bana bu konuda yardımcı olunmadı. dilekceyi verdikten 9 ay sonra "psikotik bozukluk" teşhisiyle psikiyatri hastanesinde tedavi görmeye başladım ve akabinde aile hayatımda bozuldu ve eşim benden ayrıldı. bu evlilikten 3 yaşında bir kızım ve 6 yaşında oğlum var. Tayin döneminde boşanmadan dolayı çocuklarımın yanında olmak ve iletişimi sağlamak için çocuklarımın yanına ve çevre illerine tayin istememe rağmen ve tayin şübeyle durumumu yazıyla iletmeme rağmen istemediğim halde İstanbul'a tayinim çıktı. Bu yüzden çocuklarım Hatay da ikamet ettiği için onlarıda görememekteyim.Tayin şübeyi arayıp, çocuklarımı göremediğimi, huzursuz olduğumu ilettiğimde bana şifaen "istersen istifa edebilirsin" denerek durumum gözardı edildi. Tayin olduğum kurumda da gene personel yetersizliğinden dolayı ikiz görevli olarak çalışmaktayım. Yanımda görevli sivil memıur arkadaş da başka bir şübe de görevlendirilmiş. Onun yerinede sen bakacaksın deniliyor. Bu durumu da dilekceyle belirttim. "Sivil memur arkadaşın kadro yeri olan benim kısmımda çalışmasını ve üzerimdeki üçüz görevlerin alınmasına" dair dilekce yazdım. 3 ay oldu hala cevap veren yok. Bu durumu en üst amirime iletince şifai olarak "bu görevleri yapmam gerektiği "söylenerek uğurlandım :(...İş yükünden dolayı sağlığımı ve ailemi kaybettim. çocuklarımıda göremiyorum. Mesafe uzak olduğu için ne zamanım, ne de maddi gücüm buna yeterli değil. "İNTİHAR" etmeyi bile düşünüyorum. Şahsıma artık bilinçli olarak "mobbing" uygulandığını düşünüyorum. Durumumu dilekceyle belirtmeme rağmen çözüm bulamadım. Bu tip insanlar yüzünden sisteminde zarar gördüğü düşüncesindeyim. Yaşam ve hayat insanlar için Tanrıdan bir hediye..Bunu kimsenin kendi menfeat ve egoları için başkasının hakkını çiğnemesinin uygun olmadığını düşünüyorum. Hakkımı nasıl savunabilirim?.. İzleyeceğim yol nedir?..Bu olaylar için Maddi ve Manevi tazminat talebinde bulunmak istiyorum.İzleyeceğim yol hakkında bilgi verirseniz sevinirim.Kolay gelsin...