Kredi kartımı biri kullanmış siber suçlardan geldiler
iyi geceler birşey sormak istiyorum bu durumdan biraz tedirginlik yaşadım ve rahatsız ediyor beni.
3 gün öncesinden biri eve geldi ve ifade vermemi istediler nedir sordum ve bana siber suclara gitmen gerekiyor söylendi gittim..
siber suclara gıttıgımde ıse bana 2009 larda bir müzik studyosu kurmus oldugum yerden diyerbakırdan birinin kredı kartını benım ıp adresımden kullanıldıgı soylendı ıfade verdım ben yapmadım diye,ya bilgisayarımda virüs vardır veya kablosuz bağlanıp yapmıslardır dıye taaa 2009 dan bu yana sürermi. ifade verdim veya bundan birşey çıkarmı korkmaya başladım suc benim üzerime kalıyo dıye ıp adresı benım uzerıme kayıtlı korkuyorum adım cıkar dıye ne yapmam gerekır bu durumda yardımcı olabılırmısınız lütfen...
ifade verdim bu nezaman belli olur veya ceza verirseler ne tarz bi ceza olur veya dava nasıl kapanır suçsuzum..
Cevap: Lütfen Yardım Edermisiniz
http://www.egeweb.com/bir-kisiyi-suc...midir-y14.html
wifi alanınızı açık tuttuysanız bu konuda bir çok davada suçsuz bulunan sanıklar olmuş.biraz sizi uğraştırır, itiraz sürelerinizi iyi takip edin, üzerinize dava açılmışsa takip edin . 2009 dan bu zamana bu işin kalması gerçekten garip.geçmiş olsun.
Cevap: Lütfen Yardım Edermisiniz
bugun tekrar ıfade yerıne gıttım polıse sordum neden oldugunu kredı kartı kullanılmıs baska sehırdekı ve bır baska sehırdekının hattına kontor atılmıs ısımlerden hıcbırını tanımıyorum avukata gerek varmı dedım yok dedıler bırsey olmaz dedıler bılgısayarınıza zararlı yazılım yuklenmıstır veya kablosuzdan baskaları yapmıstır dedıler zaten mahkemede sız onları tanımıosunuz onlarda sızı yetersız delılden kapanabılır dedıler dosya dogrumudur dosya degıl sanırım ıfade verdıgıme gore dosya acılmamıs sanırım ?