Banka henÜz haketmedİĞİm mİrasa hacİz koyabİlİr mİ ?
saygıdeğer site üyeleri ;
1 yıl önce müdürü olduğum limited şirketi devrettim. alan kişiler şirket üstünde bulunan ticari krediyi ödemedi ve krediyi alırken şahıs olarak kefil olduğum için banka beni buldu. maaşımda başka haciz olduğu için işlem yapamadı. borç 39000 , aracıma haciz koydu 15000 değerinde. üzerime kayıtlı başka mal yok. eşim sigortalı çalışıyor. onun maaşına haciz koyabilir mi ? annem e ait bir ev var. bu evin tek mirasçısı benim kardemişm yok. bu ev ile ilgili nasıl bir işlem yapabilir ?
yardımlarınız için teşekkür ederim.
Cevap: Banka henÜz haketmedİĞİm mİrasa hacİz koyabİlİr mİ ?
Alıntı:
İbrahim Mert rumuzlu üyeden alıntı
saygıdeğer site üyeleri ;
1 yıl önce müdürü olduğum limited şirketi devrettim. alan kişiler şirket üstünde bulunan ticari krediyi ödemedi ve krediyi alırken şahıs olarak kefil olduğum için banka beni buldu. maaşımda başka haciz olduğu için işlem yapamadı. borç 39000 , aracıma haciz koydu 15000 değerinde. üzerime kayıtlı başka mal yok. eşim sigortalı çalışıyor. onun maaşına haciz koyabilir mi ? annem e ait bir ev var. bu evin tek mirasçısı benim kardemişm yok. bu ev ile ilgili nasıl bir işlem yapabilir ?
yardımlarınız için teşekkür ederim.
eşinzn maasına cekılen krediye kefil olmadı ise herhangi bir yaptrm uygulanmaz.annenzn evide size mras kalana kadar annenizindir.mras kalmadıgı surece sıkıntı yok.
allh yardmcnız olsun
Cevap: Banka henÜz haketmedİĞİm mİrasa hacİz koyabİlİr mİ ?
cevabınız için teşekkür ederim.