Aylık Banka Giderimiz Gelirimizden Fazla, Ne Yapabiliriz?
Öncelikle merhabalar, detaya girmemek için kısaca sormaya çalışacağım.
Olmasını istemediğimiz bazı şeyler oldu ve şu anda aylık banka giderimiz, gelirimizi geçmiş durumda. Bugün ise Almanya' da yaşamış birinden bazı ülkelerde bu gibi durumlar olduğunda borçların daha uzun sürelere bölünerek ödeme kolaylığı sağlanabileceğini duydum. Türkiye' de olacağı konusunda fazla ümidim olmasa da "Sormaktan zarar gelmez" diyerek sormak istedim. Böyle bir şey mümkün müdür, mümkünse ne yapmamız gerekir? Şimdiden teşekkürler.
Cevap: Aylık Banka Giderimiz Gelirimizden Fazla, Ne Yapabiliriz?
Buna borç yapılandırlması deniyor. Banka ile görüşün. Hatta borcunuzun olduğu banka değil, başka bankalarla da görüşebilirsiniz. Bir banka diğer bankalara olan borçlarınızı öder ve siz sadece bir bankaya ve dahya uzun vade ile borçlanırsınız.
Alıntı:
senoleker rumuzlu üyeden alıntı
Buna borç yapılandırlması deniyor. Banka ile görüşün. Hatta borcunuzun olduğu banka değil, başka bankalarla da görüşebilirsiniz. Bir banka diğer bankalara olan borçlarınızı öder ve siz sadece bir bankaya ve dahya uzun vade ile borçlanırsınız.
Maalesef başka bankaların böyle bir şeyi yapacağını sanmıyorım.Risk görüp hemen krediye red veriyorlar.
Alıntı:
salacak rumuzlu üyeden alıntı
Maalesef başka bankaların böyle bir şeyi yapacağını sanmıyorım.Risk görüp hemen krediye red veriyorlar.
Bunu bankaya sormak daha uygun olur düşüncesindeyim.