ben kpss 2013/1 atamalarında milli eğitime memur olarak atandım. adalet mezunuyum, ve kpss tercihlerinde kendi bülümüm olan 3003 koduyla milli eğitim hukuk bürosuna yerleştim. ancak beni atandığım ildeki milli eğitim müdürlüğü hukuk bürosunda görevlendirmek yerine küçük bir ilçesinde hukuk bürosu dışında başka bir kadroda görevlendirdiler.
ben onlara bakanlığın 09/07/2013 tarih ve 903.02/1680130 sayılı yazısını dilekçe ile birlikte gönderdim. yazıyı ç maddesine ("İlinize 3003 "Adalet Önlisans Programından veya Adalet Meslek Yüksek Okulundan mezun olmak" koduyla yerleşen memur adaylarının İlinizdeki hukuk bürolarında; avukat kadrolarına yerleşen adayların ise İl Milli Eğitim Müdürlüklerinde görevlendirilmesi gerekmektedir) dayanarak gönderdim.
aday memurken bana sözlü olarak adaylığın kalktıktan sonra dilekçeyle birlikte gönderirsen aldırırız dendi, hatamızı kabul ediyoruz dendi. adaylığım kalktı ve ben dilekçeyi gönderdim ama sonuç olumsuz. ben dava açıcam ama sizler daha iyi bilirsiniz bunun dışında yapabilecek bir şeyler daha var mı? çünkü davanın uzun süreceğini bildikleri için pek umursamıyorlar ,yani ben daha napabilirim.