Dedemden kalan mirası, babam çar çur ediyor
Herkese merhabalar diliyorum öncelikle, şu an başımdaki olayı kısaca size özetleyip yardımlarınızı talep ediyorum,
Dedem rahmetli olduktan sonra mirasçı olarak 5 oğlu var.
Babam, kendisine kalan mirasın, arsalar olsun, yeni müteahite verilip yapılacak olan apartmanın dükkan hissesi olsun bir bir satmaya başladı. Şuanda bildiğim kadarı ile Yapılacak olan apartmanın bir dükkanın 1/6 hissesi babamın ve onu satmış. Bir adet arsa satmış.
Ve satıp aldığı paraları bildiğim kadarı ile bir kadın ile harcıyormuş, tabi etrafında da bir kaç kişi olduğunu duydum ayrıca.
Ve ayrıca bildiğim kadarı ile her biri için ayrı ayrı tapu çıkarılmadı henüz. Yani mirasçı görünüyor ya, hisselerini satıyor.
Annemle babam 6-7 yıldır ayrı, boşanma mahkemesi boşanma gerçekleşmeden bitti. Resmiyette ayrı değiller yani.
Ben 2 kardeşim. Kız kardeşim var birde.
Kardeşimle ben nasıl bir yol izleyebiliriz bu satışları durdurma şansımız var mı acaba.
Şimdiden yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum.
Cevap: Dedemden kalan mirası, babam çar çur ediyor
Alıntı:
cabadak rumuzlu üyeden alıntı
Kardeşimle ben nasıl bir yol izleyebiliriz bu satışları durdurma şansımız var mı acaba.
Ne yazık ki, mal babanızın , dilediği gibi tasarruf hakkı var.
Cevap: Dedemden kalan mirası, babam çar çur ediyor
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Ne yazık ki, mal babanızın , dilediği gibi tasarruf hakkı var.
Merhaba Erdoğan bey baba ve anne halen ayrılmamış diyor. yani resmiyette evlilikleri devam ediyor.
Annesi Şerh koyduramazmı ?