-
Rent a car sorunu
Beyler ben 3 ay önce bir yerden araba kiraladım. Daha sonra iste adama alıştık boyna o adamdan hep araba kiraladım o yüzden içeriden senetti alma ihtiyacı duymadım.Ve 10 araba kiraladıktan sonra yani tam 3 ay sonra, tam olarak dün oldu işte. Araba ile bir iki pati firan çektik arkadaşlarla daha sonra ren a car şikayet gelmiş adam bizi bundan 5 saat sonra çağırdı ve arabaya baktı sorun yoktu bindi biraz gezdikten sonra arabanın ön sağ tekerlek sürtüyor diye bir şey uydurdu bende itiraz ettim ve onunla beraber tekrardan bindik gittik ve arabadan ses gelmiyordu ve kendisi ya ben arabadan anlamam, o yüzden yarın motor ustasına gidip göstericez dedi saat 10 da tam rent a carın orda olmamı söyledi.Saat 10 da orda idim ama adam yoktu telefonla aradım fakat teli kapalı idi daha sonra 12 gibi gittim ve kendisi araba gelince arayacağını söyledi.Son olarak saat 5 de senetti mi almaya gittim içeriden sıkıntı çıkacak çünkü gittim ve kendisi arabayı göstermeden senetti mi vermeyeceğini söyledi bende tamam o zaman göstermeye gidelim dedim,fakat arabayı 5 günlüğüne başkasına kiralamış bende hemen itiraz ettim, bu saatten sonra iş benden çıkar ya o adamda hata olursa ve bana patlak vereceğini söyledim o da sesin nereden geldiğini söyledi bende dün baktığımızda o ses yoktu dedim.Daha sonra o da 5 gün sonra göstereceğimizi o zaman vereceğini söyledi ne yapmam gerekiyor yaşım 18 .?
-
Cevap: Rent a car sorunu
Senet miktarı yazılı mıydı, yoksa açık senet mi verdiniz?
-
Cevap: Rent a car sorunu