Memurum haneye tecavuzle suclaniyorum
Yardim esimle cinsel sorunumuz var olaydan iki gun oncede hastaneye gittik kendime kaybolan guvenime bakmak icin bi bayanla gorusmek istedim alkolde almistim alsam 20 00 sularinda apartmana girdim ust katmi derken sesler direk giri kattan geliyordu bende burasi galiba diyerek zile bastim basar basmaz arkadas sizden cektigimiz ne diyerek 3 5 kisi tam hatırlamıyorum uzerime saldirdi lutfen yapmayın sizi tanımıyorum dedim ama nafile sonra bi firsat bululup ust katlara dogru kacarken zillere bastim amacim birisi acsinda kurtulayim neyse bi bayan (sonradan polis senin esas gitmek istegin bayan o sigindigin bayanmis dedi)acti bacim dedim tanımıyorum kimseyi dedim tamam dedi 10 15 dk sonra bi problem yok gibi dedi bende eve girdiklerine kanaat getirdim gideyim dedim kapinin onunde bekliyorlamis bi hada saldirdilar ben sizi tanimiyorum falan nafile yan komsu amcada cikti lutfen amca benim ne sucum var dedimadam bbilmiyorum dedi lutfen polis cagirin dedim polis geldi beni hastaneye goturduler rapor aldim parmagim kirik adamlar sikayetci oldular bende oldum ilk ifadeleri ben guya eve girmeye calismisim bayan varmis evde ona sarilmaya calismisim daha sonra tekrar gelmisim gibi bisey onlar ise kasten yaralama bende haneye tecavuzden dava acilacak ben ise ilk ifademde esim duyar diye kiralik ev bakmaya gityim dedim sonra ise oldugu gibi anlattim bayana gitmistim diye kendim memurum yaptim bi hata degerli gorusleriniz nelerdir
Cevap: Memurum haneye tecavuzle suclaniyorum
Yazılarınızdan fazla bir şey anlamadım. Oturduğunuz daireyi mi şaşırdınız, yoksa bayanla mı konuşmaya çalıştınız. Güzelce anlatsanız?
Bi bayanla konusmaya gitmistim giris kattaki yanlis dairenin ziline basmisim
Lutfen cebap vercek arkadaslar cok zor durumdayim