Kredi Kartı izinsiz Kullanım.
Merhaba.
Arkadaşlar 20 haziran 2014'te düğünüm için istanbulda ataşehirde bir rent a car'dan araç kiraladım.Araç istoç'a gelmeden arıza yaptı çekici gönderdiler vs. çekildi geri gitti.
Ortalama 3.000 liranın üzerinde bi ödeme yaptım ödemeyi geri falan istemedim lanet olsun dedim,bıraktım.
Fakat aradan bir süre geçtikten sonra orada kullandığım kredi kartından izinsiz kullanıldığını Akbank gece saat 2 de bizi arayarak bildirdi,Fakat ondan öncesi 36 kez bildiğimiz bi alışveriş sitesinden kullanım yapılmış.
Hemen kartı kapattırıp harcamalara baktık,ve o rent a car'ın bu işi yaptığını tahmin ettim.Daha sonra ertesi gün aradığımda oradaki adam ben çektim dedi sebebi ise ben ogs'den geçmişim ogs'de para yokmuş onun cezasının bedelini çekiyomuş.
Ortada 3656tl'den bahsediyoruz.
Biz sırasıyla Akbank'a dilekçe verip savcılığa bildirdik,olayın üzerinden ortalama 2 ay gibi bi zaman geçti.Bankanın hala net bi cevabı yok.
Sonuç olarak ben bu parayı bankaya ödedim.Banka söke söke alırız dedi bizde paşa paşa verdik.
İşin sonucunda biz bu parayı geri alabilirmiyiz,ortalama bu süre nedir.Çünkü hala bize kimse net bir cevap tarih bildirmedi.
Cevap: Kredi Kartı izinsiz Kullanım.
Geri alabilirsiniz. Online alışverişlerde şifreleme uygulamayan bankanın kendisi olduğundan kusur bankadadır.
OGS'den kaçak geçmenin bedeli 656 TL'miymiş?
Sonuç olarak dostum bankayada ayrıyeten dava açmalımıyız?
Ogs'den geçmek artık nasıl bir suçsa :) öyleymiş ama bakalım bekliyoruz bizi yok yere mağdur ettiler haa parayı kanun dışıda almak var bekar olsaydım düşünmeden aklıma gelen ilk şeyi yapardım.Hala bankadan cevap almadan bekliyoruz garip bi durum.