Danıştay sorgulamada dosyam KARAR AŞAMASINDA yazıyor sizce daha ne kadar sürer sonucu öğrenmem
Herkese kolay gelsin.
Sayın Avukat ve Hukuk severler.
Ben Polis memuru olduktan sonra meslekten önce mahkeme kararı ile almış olduğum sağlık kurulu raporundaki çelişkiden dolayı danıştayın bozma kararı vermesinin üzerine EGM tarafından teşkilattan ilişiğim kesildi.Bunun üzerine karar düzeltmeye gittim şu an karar aşaması yazıyor yaklaşık on günden beri sizce daha ne kadar beklerim bu aşamadan sonra süreç nasıl işliyor.
Teşekkür ederim Saygılar.
Cevap: Karar aşaması süre
Karar düzeltme ile ilgili yakında karar verilir diye tahmin ediyorum. Eğer karar düzeltme lehinize sonuçlanırsa davayı kesinleşmiş kararla kazanmış olursunuz. Aleyhinize olursa, dosya idare mahkemesine gönderilir. İdare mahkemesi ya önceki kararında direnir ya da Danıştay'ın temyizen bozma kararı doğrultusunda yeni bir karar alır.
Cevap: Danıştay sorgulamada dosyam KARAR AŞAMASINDA yazıyor sizce daha ne kadar sürer sonucu öğrenmem
Danıştay dava sorgulama ekrarnında dosya karar aşamasında diyorsa kısa süre içerisinde danıştayın karar vereceğini çıkartabilirsiniz.