iyi günler arkadaşlar
bilenler ve oynayanlar vardır bu oyunu
server birleşimlerini yaptılar
çıkan sorun benim karakter adında benden yüksek lvl de banlı bir hesap olduğu halde çarımın ismini değiştirmek zorunda kaldım. 75lv
sorun bununlada bitmiyor
oyuna giriş yaptığımda mavi bayrakta evli olan çarım sarı bayrakta boşanmış bir şekilde bulunuyor.
sorun bununlada bitmiyor.
asıl sorun depo şifremin değişmiş olması
şimdi buraya kadar anlattıklarımı anladığınızı ümit ediyorum.
kayıtlı mail adresine hiçbir şekilde ulaşamıyorum fakat bu mail adresi ticket sistemlerinde kayıtlı
attığım ticket sisteminde facebook konuşmaları, çarın önceden çekilmiş görüntüleri diğer tüm svlerdeki depo şifreleri eski giriş şifresi bilgileri sorunlu sv deki deponun boş olduğuna depodan son çıkan itemlere varana kadar facebook ilgili mail adresi, google kurtarma e posta adresi gibi bilgilerin yanı sıra tc kimlik bilgileri görüntülerine varana kadar herşey vidyolu biçimde mevcuttur.
yani aklınıza ne gelebilecekse belirttim
üstüne basa basada belirttim çoğunlukla bu bilgisayar üzerinde girişi mevcut olmuştur ip adres verilerini inceleyin diye
ayrıca belirtiyorum bakın ben sizden çarımın eski haline gelmesi için yardım istiyorum benim mail değişikliği ile alakalı hiçbir talabim yok
sadece yapılan yanlışı düzelmelisiniz buna hakkım var ticket sisteminde hesabın maili kayıtlıdır.
yapacakları depo şifremi geri vermeleri ne alak mail değiştirmek ben çarımın eski haline gelmesini istiyorum.
onlar ise mail değiştirmeye bağlamaya çalışıyorlar
bana türkiye içi şirket bilgilerinizi gönderin diyorum haklı buluyorsanız bunu istemekte özgürüm diyorum mazeretsiz ticket kapatıyorlar.
elimde çok ama çok sağlam deliller mevcut.