Kavga sonrası boşanma davam
Ben 11 temmuzda boşanma davası açtım. Eşimle çok şiddetli bir kavga yaşadık ve bu kavganın sonucunda eşimden şikayetçi oldum o da ifadesinde bana hakaret ettiğini kabul etmiş. 6 aylık korunma kararım var hem valilik çağrı üzerine karar hemde aile mahkemesinin verdiği karar. O gün yaşadığımız olay üzerine savcı dava açmış. eşimin beni evliyken aldattığını öğrendim otel faturalarını buldum. Otel faturalarında başka bir kişiyle kaldığı belirlendi. ve bu kişinin ismini de resmi yazışmalar sonucunda öğrendim. eşimin evlilik süresince şiddetli depresyon tedavisi gördüğüne dair doktor raporları geldi. Bunun yanında telefon ayrıntılarında 6 ayrı kadınla görüştüğü belirlendi. Şu an sadece şahitlerin ifadesi kaldı. Ben boşanma sebebiyle işimi bırakmak ailemin yanına gelmek zorunda kaldım. 15000 maddi 15000 manevi tazminat davası da boşanma davası içerisinde açtık. Korunma kararı alındıktan sonra da beni tehdit etti bunların hepsini şikayet ettim. Uyarı cezası aldı. Kendisi bir avukat bile tutmamış boşanma davasına süresi içerisinde itiraz etmedi ya da bir beyanda bulunmadı. benim davam ne kadar sürede sonuçlanır bilgi verebilirseniz sevinirim.