Koğuşturmaya yer olmadığına dair karar ne demek?
rahatsiz ediyorum ksr bakmayin ben sitenize yeni üye oldum kpss yle atama beklemekteyim size bi sorunumu dile getirip yardimlarinizi rica ediyorum. benim 2007 de 2.asliye ve 3.asliye mahkemelerinde acilan ayni suctan 2 ayri dava mevcuttur. 3. asliye mahkemesinden 2013 te kogusturmaya yer olmadigina dair bir teblikat ulasti bana bu ne anlama gelmektedir? 2. olarakta 2. asliye mahkemesi hala daha devam etmektedir ayni zamanlarda acilan davalar olmasina karsin 2.asliye mahkemesindeki durusma devam etmekte. simdi 2.asliye karara baglarken 3.asliyenin verdigi karari gozonunde bulundururmu cunku dosya icerikleri ayni. yada 2007 den bu yana acilan bi dava zaman asimi soz konusu olurmu ve kogusturmaya yer olmadigina dair karar sicil sabika vb gorunurmu yardimci olursaniz sevinirim tsk ediyorum iyi gunler.
Cevap: Koğuşturmaya yer olmadığına dair karar ne demek?
Kovuşturmaya yer olmaması demek davanın takip edilmeyeceği anlamına gelir. Ancak neden koğuşturmaya mahal olmadığı kararı verilmiş acaba? Diğer davanın zaten açılmış olmasından bahsediyor mu kararda?