-
Mahkemeye çağrı
mrb arkadaşlar, kafam artık çok karıştığı için yeni konu açtım. konu dosya masrafları, sorunuma gelince;
25.09.2013 tarihinde araç kredisi çektim.kredi çekerken 250 TL Kullandırım Masrafı adı altında para kestiler.bende 24.12.2013 tarihinde Tüketici Hakem Heyetine şikayet ettim ve hakem heyeti 250 TL nin iadesine karar verdi.fakat Halkbankası iade etmedi ve bana karşı dava açtı.asliye hukuk mahkemesi (tüketici mahkemesi sıfatıyla) 04.07.2014 tarihinde, Halkbankasının Hakem Kuruluna itirazı konulu bir Tensip Tutanağı geldi.tensip tutanağı 14.07.2014 tarihinde elime ulaştı ve 15.10.2014 günü istenilen şeyler tamamlanınca kalem personeli tarafından hakime sunulacağı ve ön inceleme aşamasına geçilmesine tensiben karar verildi yazıyor. sonra ben mahkemeye gittim, kaleme sordum, bişey olmaz dedi, icraya ver paranı al dedi.bende bikaç gün sonra icraya verdim, 1 ay sonra paramı hesabıma yatırdılar.fakat dün (23.09.2014) eve mahkemeye Çağrı Kağıdı geldi.duruşma 24.10.2014 te. bazı arkadaşlar dilekçe yazmışlar, bazıları ise duruşmada hakime bişeyler söylemişler. ben ne yapmalıyım?
kusura bakmayın okumaktan kafam karıştı, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim....
bu arada başka bi sorunum daha var, vakıfbank atm ye hesabıma para yatırırken atm paramı yuttu, 330 lira.teknik arıza var dedi, kartı geri verdi, hesabıma para geçmemişti.hemen müşteri hizmetlerini aradım, durumu anlattım, 3 iş günü içinde size döneceğiz dediler.bugün 3. iş günü dolacak.bankaya ertesi gün dilekçe yazdım verdim ayrıca.onlarda muhasebe yapıp 1 hafta içinde döneceğiz dediler.paramı geri alabilir miyim?
yardımcı olursanız sevinirim....
-
Cevap: mahkemeye çağrı
atm nin yuttuğu paramı aldım sonunda.bankamatikte muhasebe yapmışlar, devamlı başlarına geliyomuş böyle olaylar.elden nakit olarak verdiler, bende elden geri verip hesabıma yatırmalarını istedim.
diğer sorunum için kimse yardımcı olmayacak mı?