1.5 Yaşındaki kızımla beraber 3 kişi tarafından darp edilmek
Eşimin psikiyatrik sorunları ( şizofren ) dolayısıyla hakkımda 6 ay uzaklaştırma kararı verildi. eşimin hastane kayıtlarını mahkmeye sundum kararın iptali için. eşim kayınvalidemin evinde kalıyor. 1.5 yaşındaki kızımı kendi isteğimle eşimin yanına bıraktım. yaklaşık 50 gün oldu bu karar verileli. bu süreç zarfında eşimle devamlı surette telefonda ve yüz yüze görüşmekteyim. bu telefondaki görüşmelerim ve yüz yüze görüşmelerimin tamamını videoya kaydettim. eşimin annesi ve kardeşi ise görüşmeme engel olmaktadır. hakkımda asılsız iddalarda bulunmaktadırlar. ispat için yapıyorum bu kayıtları. uzaklaştırma kararının iptali için mahkemeye verdim birçok kaydı.
şimdi gelelim asıl konuya. 6 gün önce kızımın aşı günüydü. eşime söyledim aşı yapılacağını, yakınlarındaki sağlık ocağından yaptırabileceklerini söyledim. dün yaptığım konuşmada ise çocuğa henüz aşı yapılmadığını söyledi eşim. aile doktorumuzu arayıp sordum, henüz aşı ile ilgili kendisini arayanın olmadığını söyledi. eşimi aradım ben geliyorum dedim. tamam gel dedi, video kaydı mevcut. eşimin yanındayken telefon kameramı açık bıraktım, kardeşinin karakolu arayacağını bildiğim için. kızım uyuyormuş. uyanıncaya kadar eşimle beraber yemek yedik, havadan sudan filan konuştuk, hadi eve gidelim dedim, ben gitmeyeyim sen kızımızı götür dedi. video kaydı mevcut. kızımız uyandığında hadi aşısını yaptırmaya gidelim kızın dedim eşime annesine ve kardeşine. eşim götür dedi, kardeşi ise karakolu aradı, eniştem çocuğu kaçırıyor diye. karakol komutanı ile bende konuştum, sağlık ocağına gidiyorum, ister buraya gelin, istersenizde sağlık ocağına gelin dedim. sağlık ocağına giderken eşimin kardeşi yanına 2 kişi daha alıp yolumu kestiler. yanımda 9 yaşındaki oğlum, kucağımda ise 1.5 yaşındaki kızım vardı. bu 3 kişi bana vurmaya başladılar. oğluma kaç dedim, kızımıda darbelerden korumak için sarıldım. 3 kişi olduklarından daha fazla direnemedim, 2 kişi kollarımı tuttu eşimin kardeşi vurmaya devam etti. sonuç olarak kızımı elimden zorla aldılar. ben hemen 156 yı aradım, jandarma geldi olay mahalline, 3 kişinin 2 tanesini tanıyorum, 1 tanesini tanımıyorum. üçündende şikayetçi oldum darbettikleri için. ayrıca öz kızımı zorla elimden aldıkları için. ve bu olay 9 yaşındaki oğlumun gözü önünde olduğu içinde manevi tazminat davası açmak istediğimi belirttim. hastaneye rapora gittim jandarma ile beraber. ne yazdılar bilmiyorum. kafamda şişlik var, alt dudağumda kanama var, sağ göz altımda morluk ve kızarıklık var. şimdi benim ne yapmam lazım. eşimin gelebilirsin dediği video kaydı mevcut. kızımı götürebilirsin dediği kayıt mevcut. bunları verdim karakola. savcı benim ifademi almadı, darp raporunu alıp gönderin demiş savcı telefonda.
özetle:1: eşimin onayı ve rızası varken, herhangi 3 kişinin çocuğumu zorla elimden almalarından dolayı en ağır şekilde cezalandırılmaları için nasıl bir yol izlemeliyim.
2: 3 kişinin yolumu keserek kucağımda ve yanımda çocuklarım varken beni darp etmeleri neticesinde yaralanmış olmam dolayısıyla, 3 kişinin tasarlayarak saldırmaları çete veya organize olarak yaralanma filan dolayısıyla ceza artarmı.
3: 9 yaşındaki oğlumun gözü önünde kucağımda kızım varken, 3 kişiden dayak yemiş olmam dolayısla, oğlumun gözünde çocuğunu savunamayan bir baba olarak görüneceğim için manevi tazminat davası açabilirmiyim.
Cevap: 1.5 Yaşındaki kızımla beraber 3 kişi tarafından darp edilmek