Hagb kararından sonra ikinci suç işlenmesi
Merhaba ,
2013 yılında adıma açılan asliye ceza mahkemesinde mahkemem oldu sabıkam olmadığı için 5 yıl hükmün geri açıklamasına kararı çıktı .
(Suç:Defter ve belgelerin, vergi incelemesinde incelemeye yetkili olanlara ibraz edilmemesi, V.U.K. md. 359 düzenlemesi )
09/2014 yılında ise 1.06 promil olarak alkollü yakalandım ifademi aldılar sanırım trafik güvenliğini tehlikiye sokma suçundan 179/3 adıma dava açılacaktır
daha önce alınan hagb kararımı bozabilir mi bu konuda bilgi verebilirmisiniz .
Saygılarımla
Cevap: Hagb kararından sonra ikinci suç işlenmesi
Merhaba ,
soruma yanıt alamadım cevap verebilirseniz sevinirim .
Saygılarımla
Benim bilgim kadarı ile aynı suçu işlersen başın ağrıyor.Yani darp dan dolayı hagb aldın ikinci sefer sıkıntı oluyor
Selamlar benim de bir sorum var size
Babanın herhangi bir öfkesinden kaynaklanan bir durumda haksız yere evladını şikayet edip sonra pişmanlığından dolayıı şikayetini geri alması sonucu evladına yönelik bu şikayetin evladının üstünde Hagb olarak dosyanın karara çıkması sonucunda
1-Bu evladına başka bir olayda başka bir şahıs tarafından asılsız olarak hakaret ve tehdit davası açılması bu davanın karar durumunu ve mahkeme seyrini etkiler mi?
Lütfen bilgi verirseniz sevinirim çok önemli çünkü
- - - Updated - - -
Babanın evladını şikayet konusu vasi tayinliği fakat baba şikayetini geri aldığından dolayı dava tebligatı falan olmuyor ifade durumuda olmuyor sadece bu evladın e-devlet hesabından 4 yıldır dosya karara çıkmış olarak görünüyor