Cevap: Çocuğun babada kalması
kardeş ben sana şöyle bir yorum yapmak istiyorum senin yasadıklarını bende yaşadım oglum 1,5 yaşında iken eşimden anlaşmalı ayrıldım velayet anneye verildi şimdi yedi yaşında okula başladı annesi tekrar evlendi evlendikten sonra yok çocuk seni çok özlüyor senin yanında 1 yıl kalsın gibi bahanelerle başından atmak istedi ayak bağı oldu anlayacağın bende velayetiyle birlikte tam 3 günde yani 72 saatte velayetini aldım (anlaşmalı) bunları sana niye anlatıyorum dersen sana tavsiyem olacak çocuktan ilgini kesme aksine dahada artır ama herseyin hukuki olsun benim gibi ceza alma dava aç görüş gününü uzatmak için kazanırsın (sütten çıkmış çocuk) hafta sonları alırsın durumun konumun iyi ise tabiki o çocuk biraz büyüsün eski eşin bir yol çizsin kendine evlilik gibi sen hep aklında olursun sana bırakır çocugu şimdi kadınların 100 de 70 inin mayası bozuk önce ben diyorlar kıskanırsın çok kıskançsın diyorlar kıskanmazsın ne biçim kocasın diyorlar aileme saygılı ol dersin kendisini ikinci plana atıyorsun zannederler bunlşarla baş edilmez en iyisi evlenmemek ben öyle yaptım mutluyum tavsiye ederim ama hayat senin allah yardımcın olsun