Hukuk 1.sınıf öneriler alabilir miyim?
Ben hukuk fakültesi 1.sınıf öğrencisiyim.İlk derslerime girdim.Anayasa hukuku ve hukuka giriş.
Ama kendimi derslere çok yabancı hissettim.Bu beni üzdü.Ne yapmalıyım?Derslere ısınmak amaçlı.3-4 tane gazete alıp okumayı düşünüyorum.Ders kitaplarınıda alacağım.Sınıftaki çoğu insan değişik sorular sordu hocaya.Ben konuya çok yabancı ve bilgisiz kaldım.Ne önerirsiniz kendimi geliştirmek ve derslere ön hazırlık yapmak için?
Cevap: Hukuk 1.sınıf öneriler alabilir miyim?
Ben de 1. sınıfım ve bu konuda öneriler almak isterim. Konuyu takip edeceğim. Siz ne gibi konularda bilgisiz hissettiniz kendinizi, ne gibi sorular soruldu?
ve derslere ön hazırlık yapmak için?
Öncelikle, hukuk fakültesi öğrencisi olduğunuza göre, forum kurallarına göre başvurunuzu yaptınız mı?
Ayrıntılı bilgi için şuraya bakın:
https://www.hukuki.net/showthread.php...tilim-sartlari
Önerildiği gibi öğrenci kulübüne üye olup o bölümdeki anayasa ders notlarını okuyun. Ayrıca forumların anayasa hukuku bölümündeki konulara katılmaya çalışın. Hepimiz fakülteye girdiğimizde benzer zorluklar yaşadık. Endişe etmeyin.
Alıntı:
Av.Feyz Pazarbaşı rumuzlu üyeden alıntı
Önerildiği gibi öğrenci kulübüne üye olup o bölümdeki anayasa ders notlarını okuyun. Ayrıca forumların anayasa hukuku bölümündeki konulara katılmaya çalışın. Hepimiz fakülteye girdiğimizde benzer zorluklar yaşadık. Endişe etmeyin.
Başvuru yaptım ancak hiçbir dönüş olmadı.Ne yapmalıyım
Alıntı:
mrrmmr rumuzlu üyeden alıntı
Ben hukuk fakültesi 1.sınıf öğrencisiyim.İlk derslerime girdim.Anayasa hukuku ve hukuka giriş.
Ama kendimi derslere çok yabancı hissettim.Bu beni üzdü.Ne yapmalıyım?Derslere ısınmak amaçlı.3-4 tane gazete alıp okumayı düşünüyorum.Ders kitaplarınıda alacağım.Sınıftaki çoğu insan değişik sorular sordu hocaya.Ben konuya çok yabancı ve bilgisiz kaldım.Ne önerirsiniz kendimi geliştirmek ve derslere ön hazırlık yapmak için?
Aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum ancak 3 hafta itibariyle çalıştıkça, okudukça kafamda daha çok şey şekillenmeye başladı. Sabırla çalışmaya devam edersek güzel bir temel oluşturarak ve bölüme alışarak ilerleyebileceğimize inanıyorum umarım olur :) Beni düşündüren bir diğer nokta da şu an çok yavaş ilerliyor olmam her sayfayı derinlemesine inceliyorum kendi zihnimden anlatabilecek hale gelmeden sayfayı geçmiyorum haliyle zaman bakımından sıkıntı yaşıyorum diğer türlü de içim rahat etmiyor. Bu sorunu aşabildiğim zaman gönül rahatlığıyla çalışabileceğim :)