Uyap kaydı sılınmesı ıcın ne yapılır?
ınternete bırısıne ıs bulmak amaclı yardım etmek ıstyordum ıs arıyordu guvenlık olarak ben dernege
falan uyeydım…benısavcılıga suc duyurusunda bulunmustu suc ıse kısısel verılerı ele gecırmek veya
yaymak ..emnıyete savcılık emrı ıle ıfadem alınmıstı. adresıme gelen evrakta sorusturma evrakı ıncelendı
kamu adına kovusturma yapılmasına yer olmadıgına karar verıldı…ben sılahlı yenıleme guvenlık egıtımı
aldım sınava gırecegım acaba sılahlı kımlık kartım ıcın olumsuzluk olurmu benım adlısıcıl kaydım
yok..gbt temız..sadece uyapta cıkıyo…ama mahkeme falan olmadı.ayrıca uyap kaydımı nerede nasıl sıldırebılırım acaba
Cevap: uyap kaydı sılınmesı ıcın neyapılır
Uyapta nerede görüyorsunuz bunu?
av tufegı almak ıcın muracaat etıgımde ordakı polıs gbt temız ama uyapta kaydın var demıstı savcılıktakı kagıdı getır demıstı ama sılah ruhsatı almama engel olmamıstı.
Hakkınızda dava açılmamış, soruşturma açılmış onada takipsizlik verilmiş. Hakkınızda soruşturma açılmış olması silah ruhsatı almanıza engel olmaz ayrıca takipsizlik kararları sabıka kaydında yer almaz.
Hakkımda dava açılmamış, soruşturma açılmış onada takipsizlik verilmiş. Hakkımda soruşturma açılmış olması
1-sılahlı özel guvenlık kımlıgı almamda sakınca varmıdır
2-takipsizlik kararları uyapta neden cıkıyo ve uyaptakı kaydımı nasıl sıldırebılırımnereye nasıl basvurabılırım
Cevap: Uyap kaydı sılınmesı ıcın ne yapılır?
Mrh benim bi sorum var belki bana yardimci olursunuz benim esim ozel guvenlik silahli 1.5 yildir calisiyo kartin fotografini degistirmeye gittigimizde kartinizi yenileyemiyiz dediler. Esimin uyapda kayidi varmis ama sabika kaydi falan aldigimizda kesinlikle cikmiyo. Adliyede bu dava dusmus diyo 10 yil once bu olay yasanmis. Uyap kaydinin silinmesi gibi bisey varmi bu ay komisyona girecek karti iptal olabilir bi cvp yazarsaniz cok sevinirim
- - - Updated - - -
Mrh benim bi sorum var belki bana yardimci olursunuz benim esim ozel guvenlik silahli 1.5 yildir calisiyo kartin fotografini degistirmeye gittigimizde kartinizi yenileyemiyiz dediler. Esimin uyapda kayidi varmis ama sabika kaydi falan aldigimizda kesinlikle cikmiyo. Adliyede bu dava dusmus diyo 10 yil once bu olay yasanmis. Uyap kaydinin silinmesi gibi bisey varmi bu ay komisyona girecek karti iptal olabilir bi cvp yazarsaniz cok sevinirim