Chargeback  tersibraz süreci  hakkında

mrb  ben bi şirketle  ilgili chargeback başvurusu  yaptım bankama  ilk görüştügüm yetkili   karşı tarafta  imzalı belgemin olmaması  durumunda kesinlikle  ödememin geri iade  edilecegini  söyledi   dünde yasal  sürenin bitme gunuydu  surec ne oldu para ne zaman  gececek hesabıma  diye aradım benim işlemi  başka görevli devralmış  bana şirketin   belge gönderdigini söyledi  mail adresime  gönderdi  gelen belge benim şirkete  para ödeme  belgem birde  biz hizmet verdik  diye  worlda  ödemenin karşılıgında hizmeti aldı  yazmışlar imzalamışlar  hizmet verdilerse  imzalı belgem sözleşmem  yok  dedim  yetkiliye bu belgenin benim para yatırdıgımdan  başka  bişey kanıtlamadıgını  söyledim nafile  isterseniz yeniden dilekçe yazın  ama  bu   sefer  belirli bi gün veremeyiz  bizim görevimiz sadece aracılık   haklısınız ama  yaptırım gucumuz yok dedi  sadece  aracıyız dedi bankacı mahkeme acın diyor   ilk konuştugum  görevli kesin  alırız diyor  yaptırımımız  tabiki var gelen belgeleri biz  onaylayacagız diyor  sonra gorustugum  yetkili elimizden bişey gelmez  dava acın veya savcılıga gidin diyor  bu konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlardan  yardımcı olmalarını istiyorum bankanın yaptırım  gucu gercekten yokmu  birde  2. chargeback  dilekçenin  gercekten  belirli bi süresi  yokmu  dava actıgım zaman  bir iki sene  surer   ben banka yoluyla kısa surede almaya  calışıyorum

Cevap: chargeback  tersibraz süreci  hakkında

yardımcı  olursanız  sevinirim

yardımcı olursanız sevinirim

bi Allahın kuluda  cıkmadı bilen

Cevap: Chargeback  tersibraz süreci  hakkında

Parnizi gerİ alabİldİnİz mİ acaba