Katar vatandaşıyla evlenme
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.benim sorum nişanlım katar vatandaşı evlenmek için oraya gitmemiz gerektigini ve orda benim 1 yıl türkiyeye dönmemem gerektigini söylüyor.bunda mantık ne*neden anlamış degilim katar vatandaşı diye türkiyede evlenemezmi ve ben neden 1 yıl orada kalmam gerekiyor
Cevap: Katar vatandaşıyla evlenme
selam öncelikle verdiğiniz bigilerden ötürü sizlere çok teşekkür ediyorum benim soruma gelirsek benim kız arkadaşım katar vatandaşı ve biz türkiyede türk kanunlarına göre evlenmek istiyoruz ama öncelikle nerden başlamamız gerekiyor ve gerekli belgeler nelerdir?nereden temin etmemiz gerekiyor konsolosluktan alabiliyozmu belgeleri yoksa oranın dış işleri bakanlığından mı alcaz ve hangi belgeler gerekli nerelere onaylatıyoruz
Cevap: Katar vatandaşıyla evlenme
Alıntı:
smyrna_25 rumuzlu üyeden alıntı
selam öncelikle verdiğiniz bigilerden ötürü sizlere çok teşekkür ediyorum benim soruma gelirsek benim kız arkadaşım katar vatandaşı ve biz türkiyede türk kanunlarına göre evlenmek istiyoruz ama öncelikle nerden başlamamız gerekiyor ve gerekli belgeler nelerdir?nereden temin etmemiz gerekiyor konsolosluktan alabiliyozmu belgeleri yoksa oranın dış işleri bakanlığından mı alcaz ve hangi belgeler gerekli nerelere onaylatıyoruz
size özel mesaj yazamadım. umarım iletilerimi görüyorsunuzdur :)
- - - Updated - - -
Alıntı:
y.naz rumuzlu üyeden alıntı
ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM DESTEGİNİZ İÇİN GÖNLÜNÜZE SAGLIK
gerrçi bu mesajı yazalı 8 sene olmuş. umarım mesajımızı görüp bir cevap yazmak için zamanınızdan verebilirsiniz .