Cevap: Online Oyun İhtar Emaili
Ne gibi ceza alabileceğiniz ihtar yazısında belirtilmiş. Siteye çok emek vermiş olsanız da, iyi yerlere gelmiş olsa da cezaların değişeceğini zannetmiyorum, sadece üst sınıra biraz daha yakın olur. Bunun dışında bir şey mi soruyorsunuz?
Değerli yorumunuz için Teşşekürler
Şimdi Demek İstediğim Her Yapımcı Veya Geliştirici kendi Oyun Açıklarını Kapatmakla Yükümlü Değilmidir.
Ve Ben Bu Oyun İle İlgili oyun içi hile hack Üretim Yapmıyorum Sadece Üreten Kişiden Satın alıp Satıyorum
Bu Durumda ne Gibi Bir Yaptırım Uygulanabilir Acaba
Size bir değerli yorum daha yapayım:
Alıntı:
Raperin rumuzlu üyeden alıntı
Bu Durumda ne Gibi Bir Yaptırım Uygulanabilir Acaba
Bu durumda size verilebileceğini söylediği cezaların verilmesi gibi bir yaptırım uygulanabilir mesela.
İnatla işinize gelen yorumu beklemektense ihtarda adı geçen yasaları okuyup öğrenmeniz yararlı olabilir. Anlaşıldığı kadarıyla yaptığınız şey bir suç oluşturuyor. Siz de bunun suç olmadığını düşünüyorsunuz. Sizin düşündükleriniz yasanın hükümlerini değiştirmeyeceğine ve mahkeme de sizin düşündüklerinize göre değil yasaya göre karar vereceğine göre, galiba en iyisi bekleyip ne olacağını görmek.
Lisanssız program, oyun , yazılım ve sair konularda sizin hakkınızda cezai işlemin başlatılabilmesi için öncelikle Savcılık kanalıyla alınacak bir arama kararı ile teknik bir bilirkişinin bulunduğunuz adrese gelerek bilgisayarınızda bir tespit işlemi yapması gerekmektedir. Bu tarz bir işlem yapılmadan size gelen mail ihtar ve sair durumları dikkate almayınız.
Ancak mahkeme kanalı ile bulunduğunuz adrese gelir ve bir tespit işlemi yaparlarsa , bilgisayarınızı harici bir hard disc e kopyalarlar. Bu oyunu ne zaman kullandığınızı , ne zaman indirdiğinizi , ne zaman sildiğinizi tespit ederler ve bunun hukuki ve cezai yönden oldukça ağır faturaları olabilmektedir.
Size önerebileceğim garanti çözüm , halihazırda kullandığınız bilgisayarınızı tamamen değiştirmek ( kasa değiştirmek, format atmak, işlemleri silmek ve sair durumlar işe yaramayacaktır ) ve bu yeni bilgisayarınıza lisanssız hiç bir şey indirmemek olacaktır.