Bıçaklı yaralanma hakkında gereken işlem
Herkese iyi forumlar.Biz 5 kişi halı sahaya maça giderken önümüzü kesen iki kişi birinde sopa diğerinde uzun kasatura şeklinde bıçak 4 kişiyi yaralayarak .yaralının biri ölüm tehlikesi olacak şeklinde 4 yerinden ,diğerleri de aynı şekilde kulağından kolundan derin kesikler şeklinde.. Biz yaralılar hastanede kimse ifade almaya gelmedi ilk gidişte bıçaklı saldırı olduğunu söyledik.Ancak kimse ifadeye almaya gelmedi.Bu saldırganların birinin zaten infazı var diğerininde 3 sabıkası varmış.onlar aynı gün serbest bırakıldı şimdi geziyorlar.Biz hastaneden çıktığımız zaman kendimiz ifade vermeye gittik baktık kimse gelmiyor.Bu saldırganlar hiç bir husumet yok aramızda . en kısa yoldan nasıl ceza alırlar?Gereken nelerdir lütfen yardımcı olur musunuz?Yazım hataları için kusura bakmayın sol elle yazmaya çalıştım sağ kol ameliyat geçirdi.
Cevap: bıçaklı yaralanma hakkında gereken işlem
Hayatın normal akışı gereği böyle bir saldırı ya geçmişe dayanan bir husumet sonucunda yada gasp, yağma vb. amacıyla yapılmış olmalı.Yada üçüncü ihtimal bu kişiler bir uyarıcı maddenin etkisi altında olmalı.Dört kişi ve aileler olarak bence bir an önce bir avukat tutun.Daha önce de sabıkaları, olayları olan bu kişilerin tutuklu yargılanmasını talep edin.Ayrıca kayıplarınız için tazminat talep edin.Yol yordam bilmeden hakkınızı aramanız zor olacaktır.İhtimal olay sırasından birinizden bu kişiler 1 tl dahi almış olsa o zaman işin rengi yaralamadan gaspa dönecek, sizin vicdanınızı soğutacak bir yaptırım söz konusu olacaktır.Durumunuza üzüldüm, acil şifalar diliyorum.
Cevap: bıçaklı yaralanma hakkında gereken işlem
çok teşekkürler.Bilgilendirdiğiniz için Peki verdiğimiz ifade etkilemez demi avukat olmadan verdik ifadeleri.Tutuklu yargılanma talep etsek ne zaman sonuçlanır?