ice tea içinde yabancı madde çıktı.
ice tea içinde yabancı madde çıktı. internetten araştırdım buna benzer şikayetler var aynı firma hakkında. firmaya twitter üzerinden ulaştım sürekli oyaladılar. veridğim telefon numarasına yanlış dediler. ulaşamadık dediler. sonra size ait değil dediler. böyle oyaladılar. ben de bundan dolayı o maddeden şüpheleniyorum. tazminat davası açsam nasıl bir sonuç alırım. veya nasıl bir yol izlemeliyim?
Cevap: ice tea içinde yabancı madde çıktı.
Ne çıktı? yabancı derken ingilizce mi konuşuyordu?
Espri soğuk. "Çıktı" kelimesinin üzerine tıklarsanız maddeyi görürsünüz.
Şişenin kapağını açtınız mı?
Kırmızıyla yazdığınızı vurgu sanmışım ama resmi tıkladım algılayamadım ne olduğunu neyse şişenin kapağını açtınız mı diye soruyor arkadaş.
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Şişenin kapağını açtınız mı?
hayır hala kapalı şişe bende.
Bildiğim kadarı ile mantık şu şekilde işleyecek:
-Şişeyi açmadığınıza göre size bir zararı olmadı. İade edin ve paranız geri ödensin.
Bizim tazminat hukukumuza göze maddi zararınız kadar maddi manevi zararınız kadar manevi tazminat talep edebilirsiniz.
Hukuken fişi duruyor ise ispatlanabilir maddi zarar sanırım 2.99TL
Hukuken doktor raporuyla veya her hangi bir şekilde belgelenebilir manevi zarar olmadığına göre manevi tazminat söz konusu değil
Ancak sağlık bakanlığına, gıda ve tarım bakanlığına firma şikayet edilebilir şikayet sitelerine durum yazılarak insanlar uyarılabilir.
Alıntı:
Bill187 rumuzlu üyeden alıntı
Bizim tazminat hukukumuza göze maddi zararınız kadar maddi manevi zararınız kadar manevi tazminat talep edebilirsiniz.
Hukuken fişi duruyor ise ispatlanabilir maddi zarar sanırım 2.99TL
Hukuken doktor raporuyla veya her hangi bir şekilde belgelenebilir manevi zarar olmadığına göre manevi tazminat söz konusu değil
Ancak sağlık bakanlığına, gıda ve tarım bakanlığına firma şikayet edilebilir şikayet sitelerine durum yazılarak insanlar uyarılabilir.
tamam teşekkürler. benim derdim tazminat değil zaten. il gıda ve tarım müdürlüğü bir yaptırım uygular mı onlara?
Sonuç olarak Ülkemizde ice tea aldım içinde gurt var, ya yutsaydım, ya zehirlenseydim, ya boğazıma duysaydı diyerek 100bin TL alıp gezete ikinci sayfalarına çıkmak fikir olarak güzel olsa da(sizin düşüncenizi bilemem kastım sizde değilsiniz ancak böyle genç girişimciler yok değil) böyle bir şey hele ki bizim tazminat hukukumuz için söz konusu değil.
- - - Updated - - -
Evet bir denetleme geçirmeleri ihtimal dahilinde.