Çocuk ceza mahkemesi bilişim suçu yargılaması
Hepinize Kolay Gelsin İyi Forumlar
Ben daha 16 yaşında bir öğrenciyim önceden yine bilişim şucu nedeni ile infazım varmı yani para cezası ertelemesi bu bitmeden yeni bi mahkeme açılıdı
bilişim sistemlerinin banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle diye bi mahkeme hemde ağır ceza benim para cezam varmı lütfen yardımcı olun benim cezam ne olur karşı tarafa verdiğimiz zarar 280 tl olarak gözüküyordu mahkeme açılmadan önce ve karşı taraf mahkemede şikayetini geri alıcakmış lütfen yardımcı olun ölücem korkudan :( ceza alırmıyım alırsam ne alırım hapise girermiyim lütfen yardımcı olun
mahkemem ankara 1. ağır ceza çocuk mahkemesi lütfen yardımcı olun ölücem korkudan lütfen :(
Cevap: Yardımcı Olabilecek Birisi Varmı Lütfen Acil
Daha 16 yaşındasın bilişim suçu işlemek nedir? Şikayetini geri alırsa sorun yaşayacağını düşünüyorum.Ama almadığı takdirde başına ne gelir bilemiyorum.Bu da kulağına küpe olsun derslerinle ilgilen.Daha bu yaşta dolandırıcılıkla uğraşma.
bilmiyordum ki ne olduğunu anlamadan 2 tane birden dava açıldı zaten bida hiç bişey yapmam ki hem davasını geride alıcakmış
Sizinle ilgili birşey yoksa korkmana gerek yok bence.Anladığım kadarıyla sen birşey yapmadığını ama dava açıldığını belirtmeye çalışıyorsun?Geri alacağını söylüyorsa ortadaki yanlışlığın farkındadır.Stres yapma
hayır benimle alakalı bişeyde var zaten bi benim bide arkadaşın adı var gidip kargodan filan alan o ben sadece ip bizim üzerimize olduğu için varım
Yani şikayetini geri alacaksa sorun olmazda geri almazsa daha önceden de aynı tarzda suçun varmış neler olur bilemiyorum.Hukukçu değilim mantıken yaklaşmaya çalışıyorum.Bir de sana tavsiyem sen evine bilgisayar bile sokma.suça meyillisin belli ki.Arkadaşlarnı iyi seç.