Yeniden yapılması için müteahhide verilen dükkan sahibi ile taahhütlü kira sözleşmesi yapılması
Öncelİkle herkeze İyİ caliŞmalar dİlİyorum.
Hukukcu arkadaslardan rİcam nasil bİr yol İzlemem ve ne yapmam gerekenİ soylerler İse sevİnİrİm.
Arkadaslar 6 ay once kİracisi oldugum dukkan sahİbİm bİnayi komple mutehaİtte verdİ 3 kİraciydik. 2 kİraci yaptiklari masraflari aldilar tahlİye yaptilar. Ben İse para İstemedİm dukkanlar olunca tekrar gerİye bana dukkan vermesİ İÇİn sozlesme yaptim noterden onayli caymasi halİnde tahhut cezasi da koydurduk. Soyle bİr durum soz konusu benİm Çiktigim yere gelen dukkan mutehatte verİlecek 3 adet dukkani var 2 sİ normal 1 kucuk dukkan buyuk İhtİmallede bana orayi gosterecek gİbİ İzlenİm yaratti bende orayi İstemİyorum. Bu konuda yardimlarinizi beklİyorum.
Cevap: Yeniden yapılması için müteahhide verilen dükkan sahibi ile taahhütlü kira sözleşmesi yapılması
bu konuyla ilgili yardım edebilecek kimse yokmu?
Cevap: Yeniden yapılması için müteahhide verilen dükkan sahibi ile taahhütlü kira sözleşmesi yapılması
"Normal" dükkanın tarifini yapar mısınız? Ya o 1 dükkan "normal", diğer 2 dükkan "büyük" ise? Siz büyük olan dükkanı mı istiyorsunuz? Peki, olur. Kirasını öderseniz dükkanların üçünü de kiralayabilirsiniz. Yoksa siz hem büyük dükkanı kiralamak, hem de kira bedelini kendiniz belirlemek mi istiyorsunuz? İşte o olmaz!
sayın engin bey
dukkan tahliye ederken bir sozlesme yaptık ve kira belirledik tamam 3 dukkan var bunun 1 tanesi buyuk onu istemiyorum 1 tanesi normal 1 tanesi de çok kucuk ondan bahsediyorum efendim.