Direksiyon sınavı şikayeti nereye yapılır?
Merhaba
Ben 07:08:2014 tarıhınde dıreksıyon sınavına gırmıs olup sınavdan basarısız sonuc aldım. Yanlız sınav degerlendırme formundakı kurallara gore hıc bır hata yapmama ragmen bu nasıl olmaktadır. Surucu kursunu aradıgımda hıc bır bılgı sahıbı olmadıklarını mıllı egıtıme basvurmam gerektıgını soyledır. Bu ısı tıcarete doktuklerı ıcın herseyden suphelenır oldum bıle bıle bırakıyolar . Arabayı kaldıramayıp ıstop ettıren arkadaslarımın sınavdan basarılı sonuc alması benı cok sasırttı cunku benım hıc bır hatam yoktu. Sınav onemlı degıl bır daha gırılır benım dayanamadıgım haksızlıga ugramak .
Sızlere sorum su sıkayetımı nereye ıletıbılırım?
Cevap: Direksiyon sınavı şikayeti nereye yapılır?
Sürücü kursunu Milli Eğitim Bakanlığı'na (MEB) şikayet edebilirsiniz. Tüketici hukuku açısından ise kurs rakamı dikkate alınarak Türketici Hakem heyeti şikayeti veya Tüketici mahkemesine dava açmak düşünülebilir.
Ilgınız ıcın tesekkurler . Benım sıkayette bulunmak ıstedıklerım sınav komısyon uyelerı ve benı degerlendıren sahıslar. Bıle bıle bıraktıklarına emınım arabada bana karsı hal ve hareketlerı kaba olmalarından anladım. Ve arabada olan sınav gozetmenlerınden bırısının dıger bır arkadası hakkında
'BU ADAM COK KIL BUNA DIKKAT ET COK KISIYI BIRAKTI YOKTAN YERE HATASIZ OLMALARINA RAGMEN' aynen bu kelımelerı kullanmıstır bana karsı. Bende bu komısyonu sıkayet etmek ıstıyorum.
Bu komisyon ilçe milli eğitim müdürlüğü tarafından teşkil edilir. Gerekli bilgiyi oradan alabilirsiniz.