Cevap: Anlaşmalı Boşanma Evresi Acil Yardım
Telefonda aşık olduğunuz, yüzünü dahi görmediğiniz biriyle evlenmeyi düşünerek yeni bir hata yapıyorsunuz, ama sizin bileceğiniz iş. Bir süre sonra burada o birlikteliğin sorunlarını çözmek için de size yardımcı oluruz.
Mahkeme karar vermiş, kocanız o kararı henüz tebellüğ etmemiş, imza atarım atmam muhabbeti mi yapıyor? Yapsın. O tebligatı almazsa, yani kendi deyimiyle imza atmazsa postacı zarfı muhtara bırakır, bir iki hafta sonra da teslim edilmiş sayılır. Muhtemelen temyize başvurma süresini de kaçırır, karar kesinleşir.
Bu süre içinde siz siz olun, durumunuzu güçleştirecek hareketlerden kaçının. Çocuğunuzun velayeti muhtemelen size verilmiştir, kocanıza bu kararın bozulması için koz vermeyin. Mutlaka bir avukat tutun, onun önerilerini dinleyin.
Telefonda aşık olmadım biz daha boşanmadıgım için bir araya gelmekten cekindik her hangi bir koz eline gecmesin istiyorduk o yüzden sadace telefonda görüstük ben kendisi gördüm tanıdım görmeden aşık olmadım
Eşim temyize başvurcagını söyledi imza atmak için oğlumu istiyor oğlumu vermessem imza atmıyacagını temyize gitceğini davanın uzayacagını beni ve sevgilime her turlu dava acacıgını surundurecegını cocugumu elımden alıp bır daha göstermiyecegini tehtidler ediyor ben bir an önce kurturmak istiyorum ama çoçuğumuda vermek istemiyorum elimden alırmı bana dava acabilirmi diye korkuyorum
Boşanılmadığı sürece taraflar evlidir ve evlilikte eşler birbirlerine karşı sadakatle yükümlüdürler. Telefon trafiği bilgileri, mesajlaşmalar var ise, eşiniz bunu ispat edebilirse kusurlu duruma düşersiniz. Telefon hattınızın başkası adına kayıtlı olması sizi kurtarmaz, eşiniz hattı sizin kullandığınızı ispat edecek olursa aksine güvensiz davranışlarınız, gizli saklı eylemleriniz sizi daha da kusurlu yapacaktır.
Eşinizin size karşı sadakatsizliği oldu mu.. sizi aldattı mı ?
Çok teşekkur ederim eşim ile 2 yıl önce ev içinde karı koca ilişkimiz bitmişti her seye çoçuğum için katlanıyordum bilmiyorum aldattığını çünkü evden dışarı çıkmazdım sadace çoçuğumla ilgilenirdim kendisi geceleri eve bazen gelmezdi bende nerdesin diye sormazdım zaten konuşmazdık her konustugumzda tartısma ve kavga vardı
Ben bir an önce boşanmak mutlu olmak istiyorum ve kimseninde zarar görmesini istemiyorum dün gece aradı kendisi imza atcağını ama oğlumun veliyatını ona verceğimi söyledi ben öğrenmek istiyorum o imzalı attığında her sey bitermi bizi rahat bırakırmı yoksa anlaşmalı olarak boşandık rahat bırakması için oğlumun veliyatınıda ona vercem ama oğlum benim yanımda yaşılacak sadace veliyatı onda olcak imza attıgında her sey bitermi yoksa tekrar dava acabilirmi bana ve sevgilime beni rahat bırakması için kurtulmak için oğlumun veliyatını bile vermeli karar verdim inanın benim için çok zor ama bıktım kurturmak istiyorum kendisinden kimse zarar görmeden
Mahkeme kararı ile velayeti alan ebeveyn dilediği zaman (çocuk 18 yaşını doldurana kadar) çocuğu isteyebilir. Velayet sahibi ebeveyn karşı taraftan dilerse iştirak nafakası da talep edebilir.
Mutluluk için (sevgili için) evladından vazgeçebilen bir anne.. Ne demeli bilemedim. (bu benim şahsi düşüncem dikkate almasanız da olur)