18 yaŞimi doldurduĞum İÇİn maaŞ kesİldİ ÖĞrencİ oldum maaŞi tekrar alabİlİr mİyİm ?
2012 mayıs ayında babm vefat etti. 2013 Aralık ayına kadar babamdan gelen maaşı aldım. ancak 18 yaşımı doldurduğum için aldığım maaş kesildi. Şimdi öğrenci oldum. Başvuru yapmam halinden babamdan gelen maaşı tekrar alabilir miyim ?
Cevap: 18 yaŞimi doldurduĞum İÇİn maaŞ kesİldİ ÖĞrencİ oldum maaŞi tekrar alabİlİr mİyİm ?
Cevap: 18 yaŞimi doldurduĞum İÇİn maaŞ kesİldİ ÖĞrencİ oldum maaŞi tekrar alabİlİr mİyİm ?
Öğrenci belgenizle tekrar kuruma başvurmanız durumunda 25 yaşına kadar öğrenciliğiniz süresince yetim maaşı almaya devam edebilirsiniz
peki hemen bağlanır mı maaş ? bağlanması ne kadar sürer ?
3 ay sonra bağlanacak olsa başvurmayacakmısınız ??
Kuruma başvurduktan sonraki ilk ay için yetim aylığı almaya hak kazanırsınız.
başvurucam tabii ki ama maddi durumum açısından bi planlamaya gitmem gerekiyor o yüzden sordum
Dediğim gibi, bugün başvuracak olsanız, aylığınız 1 ekim 2014 tarihi itibariyle başlar, 1 ekimde başvursanız 1 kasım itibariyle başlar, ödeme tarihi ne olur bilemiyorum.