-
Meskende bürolar
38 yıldır (doğduğum günden beri ) oturduğum apartmanda, 22 dairenin artık 18 dairesi büro oldu ve çoğunluğu avukat bürosu. Asansör 1 saniye dahi boş durmuyor, apartmana girip çıkan insanların haddi hesabı yok. Karım çocuğum asansörde çok korkuyorlar. Asansör işhanları için olanlardan olmadığı için komple motoruyla beraber yenilendiği halde nerdeyse hergün bozuluyor. Günde kaç defa burası bilmem ne mi diye kapı çalınıyor. Bizim hiç sakin yaşamaya hakkımız yokmu? Mülkiyet olan evimi yok pahasına nasıl satarım? Daha önceki buna benzer konulara baktığımda hiç şansım olmadığını düşünüyorum. Bir taciz durumunda katil olmaktan korkuyorum. Ne yapabilirim?
-
Bu konuda müzdarip bir amatör olarak (hikayemizi şurdan okuyabilirsiniz http://neseli.white.prohosting.com/) Yapabieleceğiniz fazla birşey yok hatta hiç bir şey yok diyorum. Hani belki şirketleşmiş ya da gurup halinde çalışan bir iki tane büroyu aylar süren davalar sonucunda tahliye ettirseniz bile kalanları ne yapacaksınız.
Bu durmda şaire kulak verin
"Asıl iş anlamak kaçınılmazı
Durdurulmaz çığı
Sonsuz akımı"
Akıntıya karşı kürek çekilmez. Ya satın ya da kiraya verin. Güzel bir eve çıkın ve avukatları kendileriyle baş başa bırakın.