Çok bÜyÜk bİr ceza İŞledİm sanirim :( arkadaŞim bİr program İle pcme baĞlandi ve beraber İnternette bulduĞumuz kredİ kartlarini denİyorduk Öylesİne bİrİsİ doĞru Çikti ve satin alma gerÇekleŞtİ ne yapmam lazim lÜtfen
Printable View
Çok bÜyÜk bİr ceza İŞledİm sanirim :( arkadaŞim bİr program İle pcme baĞlandi ve beraber İnternette bulduĞumuz kredİ kartlarini denİyorduk Öylesİne bİrİsİ doĞru Çikti ve satin alma gerÇekleŞtİ ne yapmam lazim lÜtfen
İade edebiliyorsanız hemen edin edemiyorsanız bedeli kart numarasına yatırın en azından.
abi şimdi ben onu iade et dedin iade etmeye girdim site baktım siparişleri silmiş yani iade edilmiş sayılıyor dimi bu arada bin tane denemişimdir hangisi bilmiyorum abi :(
Sipariş vermeden önce girmiş olduğun mail adresi vardır o maile sipariş verilen ürün hakkında bilgilendirme mesajı gelmektedir eğer o mesaj mailine gelmiş ise sipariş verilmiş kartdan para cekilmiştir eğer gelmemiş ise demek ki sipariş iptal olmuştur zaten sana ait olmayan bir kart olduğu için banka otomatikmen kartın sahibini arayıp durumu bildiriyorlar ya kartı iptal ediyorlar yada kartı dondurup şahsın en yakın banka şubesine gelmesini istiyorlar.Bu suçun müeyyidesi nedir diye soracak olursan
MADDE 245. - (1) Başkasına ait bir banka veya kredi kartını, her ne suretle olursa olsun ele geçiren veya elinde bulunduran kimse, kart sahibinin veya kartın kendisine verilmesi gereken kişinin rızası olmaksızın bunu kullanarak veya kullandırtarak kendisine veya başkasına yarar sağlarsa, üç yıldan altı yıla kadar hapis cezası ve adlî para cezası ile cezalandırılır.
şikayetçi olunursa ve siz size ait bir ip üzerinden işlem gerçekleştirmişseniz Allah sabır versin.
konuyu silebilicek var mı?