Özel görüntülerim ve internette yayınlanması.
Merhabalar , benim daha once eşimden ayrı yaşadığım bir dönemde 3. bir şahısla yaşadığım bir ilişkide çekilmiş görüntülerim var maalesef .Bu kişiyle internet üzerinden tanıştım ve güvenerek ilk zamanlardada özel görüntüleri kendisiyle telefonda paylaştım.zamanla hatamı anlayıp konuyu kapatmaya çalıştım.maddı sıkıntılarımı koz olarak kullanıp tarafıma ahlaksız teklıfler sunuldu,istemedığimi defalarca dıle getırsemde ısrarlı telefonlarla taciz edildım.uzun zaman yazdıklarına cevap vermedıgım halde gecenlerde internette bir sitede tesadüfen o güne ait müstehcen resimlerimi gördüm..görüntulerimi görür görmez siteden resimleri kaldırması için defalarca aradım ve mesaj attım ama yanıt alamadım..Şuan eşimle tekrar birlikteyim ve bu görüntüler beni bitirme noktasına getirdi.eşim ogrenırse peşini bırakmıycaktır.bu mağduriyetim için nasıl bir yol izlemeliyim yardım ve önerilerinizi çok acil bekliyorum...lütfen konu hakkında tecrübe ve bilgisi olan avukat arkadaşlar cevap verirse sevinirim....
Cevap: Özel görüntülerim ve internette yayınlanması.
Sitenin yayın yeri Türkiye'de ise onu bulup uygunsuz görüntülerin yayından kaldırılması konusunda ihtar çekebilirsiniz Yurtdışı ise veya kaldırmazlarsa bilişim hukukunda uzman bir avukat ile dava açarak erişime engelletme kararı aldırabilirsiniz.