Firmanın ismini kirletiyorsun diye dava açacaklarını söylediler
Cevap: Firmanın ismini kirletiyorsun diye dava açacaklarını söylediler
Anlaşıldığı kadarıyla paranızı gasp ettiğini iddia ettiğiniz kişinin bu eylemi gerçekleştirdiğine ilişkin hiç bir yasal kanıta sahip değilsiniz. Çünkü eğer olsaydınız paranızın peşine düşer, alacağınızı yasal yollardan tahsil ederdiniz.
Şimdi bu kişi bir başkasıyla ortak yeni bir işyeri açmış, siz o işyerini o "gasp" eylemi ile bağdaştırıp o işyeri aleyhinde konuşuyor, yazışıyorsunuz. Yani o işyerini gasp eylemi ile afişe ediyorsunuz. Bundan daha iyi hakaret olur mu? Birisi sizin resminizi koyup altına da "ey millet, bu vatandaşın ortağı benim paramı yedi" yazarsa siz ne yaparsınız?
Ya paranızı yasal yollardan tahsil edin, ya da ortaya duble karışık konuşmalar yapmayın bence.
Ayrıca siz gaspedilmemiş, dolandırılmışsınız.
Gasp ; bir malı , parayı sahibinin izni almadan ZORLA almaktır.İnternet üzerinden gasp diye bir şey olamaz.
- - - Updated - - -
Alıntı:
çınar yücel rumuzlu üyeden alıntı
paramın gasp edildiğine dair kanıtlarım da elimde mevcut,15 kişinin de mevcut.Ayrıca kişi aldığı parayı almadım demiyor.
Dolandırıldığınıza dair kanıtlarınızın olması, sizin yaptığınız işin şeklinin yanlış olduğu gerçeğini ortadan kaldırmıyor ne yazık ki.
Ben çok iyi okurum da, sizin yazdıklarını çözümlemek güç olduğu için hataya düştüm herhalde.
Alıntı:
...herhangi bir forumda parayı gasp edenin arkadasıdır diye konu açtım.
Ben hâlâ bu cümleden aynı anlamı çıkarıyorum. Eğer siz başka bir şey kastediyorsanız lütfen başka bir şekilde anlatmayı deneyin.
Alıntı:
Bununla beraber kanıt olarak,firmanın ismini gösteren yazı ve resimler mevcuttu.
Kanıt diye neyin kanıtından bahsediyorsunuz bilemem, ama bundan daha iyi bir "bağdaştırma" olabilir mi? Resmen bu firmanın adını (ve resmini) aslında dolandırıcılık olan bir gasp olayıyla bağdaştırmışsınız.
Ayrıca, dolandırıldıysanız nezaketen gasp yazmanız pek bir garip geldi bana, çünkü bildiğim kadarıyla gaspçılık dolandırıcılıktan daha ağır bir suçtur (ve daha ağır bir suçlama).
Şimdi diyelim sizin bir şirketiniz var,birde başka şirketten gelmiş personeliniz var aynı zamanda arkadaşınız ve, bu personel önceki iş yerinde insanları dolandırmış,sizde bunu bilmiyorsunuz,ama bilen kişi çıktı dediki internet üzerinden bu şahıs dolandırıcıdır, ve şimdi resimde görülen şirkette çalışmaktadır derse ne dersiniz? ne yaparsınız? Madem elinizde kanıt var ortada bir şuç varsa neden savcılığa gitmediniz? Ayrıca şirket hakkınızda dava açarsa ceza alırsınız.
Alıntı:
silinebilir
Soruya yanıt aldıktan sonra mesajların içeriğini silerek konu bütünlüğünün bozulmasına sebep olmak ve bu şekilde davranışla soruya yanıt verenlere saygısızklık yapılmış olması nedeniyle ,
Üye siteden UZAKLAŞTIRILDI.