Cevap: ceza alabilirmiyim
Acilen avukatınızı değiştirin.
çok param gitti bu süreçte ,sürçi lisan etmez isem şunu diyecem.. Ben kenarda köşede ne varsa bitirdim maddi olarak..avukatta elini çekti..benim adalet adına ödeyecek param kalmadı.. Yalnızca Allah rızası için bana bir kaç öneri verin..bu adam tekrar alköllü olarak dükkana yine gelmiş ve yine aynı sözleri söyleyip..arkadaş telefon açtı .. Bu durumda onlarda çaresiz..kısacası bu adam mekana tecavüz ve tehdit edip gidiyor.. ,
abiler bi önerisi olan varsa çok sevinirim, lütfen
Her gelişinde karakola şikayet edin savcılığa sevketsinler hapsi boylar o da ayrıca tazminat davası açarsınız.
sizin yerinizde olsam,her geldiğinde ettiği küfürleri yaptığı hakaretleri kameraya çekerdim. ve savcılığa suç duyurusunda bulunurdum. haneye tecavüz, hakaret, vs. aynı zamanda polisi arayıp tutanakta tuttururdum.
(hukukçu değilim sıradan bir vatandaşım. önerileirmi ona göre dikkate alırsanız sevinirim)
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Her gelişinde karakola şikayet edin savcılığa sevketsinler hapsi boylar o da ayrıca tazminat davası açarsınız.
engin bey bu adam dükkana tekrar gelmiş ve bilgisayarın web kamerası olanları harfiyen çekmiş , içinde küfür ve hakarete dayalı herşey var . delil olarak kullanabilirmiyiz. ve bu adam rızası olamadan girdiği bir mekan için tek delil..
Evet siftahı benden bereketi Allah'tan deyip verin savcılığa :)