reform.izmir rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba, herkese iyi çalışmalar
Benim şu şekilde bir sorunum var; yazılımsal bir arızadan dolayı servise gönderdiğim bilgisayarımı kargo personeli taşıma sırasında düşürmüş. Kargodan alıken farkettim. Hasar tespit tutanağı hazırlattım. Tazmin dilekçesi yazdım. Ayrıca fotoğraflarla durumu sabitledim. Ekranda göçükler, kasada yamulmalar, cd-rom gibi harici yuvalarda deformasyon mevcuttu, göremediğim arızalar olmasıda muhtemel. Kargoyu gonderirken bana şu bahsedilen taahütü imzalamadım. Daha sonra cihazı yetkili servise gönderdim. Kontrol etmeleri için bir liste ekledim fakat servis inatla bu listeyi tamamen kontrol etmiyor. Ayrıca cihaz hala garanti kapsamında. Tum bu olaylar yaşanırken kardeşim geldi ve zamanında basindan geçen bir olayı anlattı. Kendi bilgisayarını düşürmüş yetkili servise tamir ettirmiş fakat cihaz eski performansını yakalayamamış. Ben inşaat mühendisiyim ve binaları bu bilgisayarda dizayn ediyorum. Hız, işlem kabiliyeti ve performans benim için çok önemli yani hayati bir önem taşıyor. Bu durumda ve bilgiler ışığında korgo firmasindan ürünün fatura bedelini, tamiri mümkün olsa bile, talep edebilir miyim? Acil cevap verebilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.