Karakola tanık olarak verilen ifadeyi geri çekmek ?
Karakola tanık olarak ifade verdim olay kişiler arasında kamusal değil şimdi o ifadeyi geri çekebilir miyim karakolu aradım evet ifadenizi geri ala bilirsiniz dedi başka tanık ifadeleri var zaten şimdi ben ifade mi geri çekince beni bir daha çağırırlar mı ve ya sicilime işler mi olay küçük bir olay darp olayı ufak şimdiden Teşekkürler ?
Cevap: Karakola tanık olarak verilen ifadeyi geri çekmek ?
TANIK olarak ifade vermek neden "sicilinize" işlesin ki?
Tanıklık yapmak, bir olayın aydınlanmasını sağlamak, adaletin yerine gelmesine yardımcı olmak için yapılan gurur verici bir iştir.
Siz tanıklık etmezseniz belki bir suçlu cezadan kurtulacak, belki bir masum yok yere ceza alacak.
Bu yüzden tanıklık edin, insanlık vazifenizi yerine getirin. Bunun sizin "sicilinize" işlemesi gibi bir şey söz konusu değil.
Cevap: Karakola tanık olarak verilen ifadeyi geri çekmek ?
başımdan gecen bir olayi size anlatip bilgi almak istiyorum
Bundan 2 ay once Yediemin depolarinda çalışıyordum trafikpolislerin bagladigi araclari kamyonete koyup getiriyordum.. Yine bir gun hanimefendinin oglu ve kendisinin motorlarinin belge eksikligi nedniyle baglandi ceza yazıldı bunun sonucunda kadin biraz polisleri ceza yazmayin vs gibi cumlelerle biraz ortami gerdi sonra ben motorlari alip komyonete yuklerken birden kadın bağırdı. . Siz kimsniz siz burali bile degilsnz dedi sizi dava edicegim mahkemeye verecegim ve surundurecegim dedi giderkende sizi dava etmeyen o.cocugudur dedi ama ben ifademi veririken bu kufur dedigini duymadim tam anlamadm dedim malum hayatmda ilk defa boyle birseyle karsilasiyorum.. smdi tanik olarak poliser beni gosterdi mahkemem var smdi mahkemede neyi anlatmaliyim ve ben artik taniklik yapmak istemiyorum korkuyorum napmaliyim lutfen cevabinizi bekliyorum