Vergi Levhası & Marka Tescili
Merhaba arkadaşlar,
Kendi adıma ait bir firmamın markasını tescil edicem fakat ortalama tescil ücreti 150 tl bildigim kadarıyla kadar bazı firmalardan yaptirirsak hizmet bedeli olarak 300 tl aliyorlar :( bunu kendim yapmak isterim nasil yapilacagı hakkında bilgisi olan varmi
aynı zamanda kendime ait bir sunucum var bunun vergisini ödemek istiyorum nasil ödeyebilirim kısacası vergi levhası nasil tehmin edebilirim
Cevap: Vergi Levhası & Marka Tescili
Alıntı:
S4cuRıTy EneMy rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar,
Kendi adıma ait bir firmamın markasını tescil edicem fakat ortalama tescil ücreti 150 tl bildigim kadarıyla kadar bazı firmalardan yaptirirsak hizmet bedeli olarak 300 tl aliyorlar :( bunu kendim yapmak isterim nasil yapilacagı hakkında bilgisi olan varmi
aynı zamanda kendime ait bir sunucum var bunun vergisini ödemek istiyorum nasil ödeyebilirim kısacası vergi levhası nasil tehmin edebilirim
marka tescili yaptırabilmek için e-imzanız olması gerek. Bir e-imza alırsanız tescili kendiniz yaptırabilirsiniz.
e-imza nasil tehmin edebilir biraz daha açabilirmisiniz nekadar ücret'e mal olur toplamda
Alıntı:
S4cuRıTy EneMy rumuzlu üyeden alıntı
e-imza nasil tehmin edebilir biraz daha açabilirmisiniz nekadar ücret'e mal olur toplamda
Ben daha Önce Asist Patent ile bir çok marka tescili ve patent başvurusu yaptım gerçekten çok memnunum. Çünkü hem uzmanlar konularında hem de diğer firmalara göre gayet ekonomik.. Bütün süreçlerden an be an haberdar oluyorsunuz. tavsiye ederim. https://www.asistpatent.com.tr/marka-tescil.html