TürkTelekoma Kullanım Ücretini Ödememek
Merhaba arkadaşlar,
İş yerimdeki telefon ve İnternet hattı amcamın adına kayıtlı, uzun yıllardır o hattı kullanıyoruz. Bu adamdan alacağımız var 3000 TL ama ne bi belge nede bi evrak var borcunu ödemiyor sürekli erteliyor. Bende şöyle bir şey yapmak istiyorum telefon ve İnternet faturalarını ödemeyerek telekomla mahkemelik olmasını istiyorum, böyle bir durumda bana bir yaptırım olurmu bu numarayı sen kullandın borç sana düşer gibisinden bir şey,
Cevap: TürkTelekoma Kullanım Ücretini Ödememek
Sonuçta adına olan faturayı ödemediği için icra yoluyla tahsil edilir, telekom da bakmaz hattı kimin kullandığına, ödenmeyen borç nedeniyle hizmet vermeyi kesip, yasal takibe girer. O ödemek zorunda kalır, ödeninceye kadar siz telefonsuz kalırsınız.
Sonrasında o , ödediği sizin kullanımınızdan kaynaklanan borcu tahsil etmek için dava açıp aynı yolla tahsil yoluna gider, siz de dava masraflarıyla birlikte bugün ödemediğiniz borc nedeniyle oluşan takip masraflarını da ödemek durumunda kalırsınız.
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Sonuçta adına olan faturayı ödemediği için icra yoluyla tahsil edilir, telekom da bakmaz hattı kimin kullandığına, ödenmeyen borç nedeniyle hizmet vermeyi kesip, yasal takibe girer. O ödemek zorunda kalır, ödeninceye kadar siz telefonsuz kalırsınız.
Sonrasında o , ödediği sizin kullanımınızdan kaynaklanan borcu tahsil etmek için dava açıp aynı yolla tahsil yoluna gider, siz de dava masraflarıyla birlikte bugün ödemediğiniz borc nedeniyle oluşan takip masraflarını da ödemek durumunda kalırsınız.
Kesin olarak oda beni mahkemeye verir erdoğan bey,
Alıntı:
Robinson_Crusoe rumuzlu üyeden alıntı
Kesin olarak oda beni mahkemeye verir erdoğan bey,
O zaman şimdiden paşa paşa kullanımınızdan kaynaklanan borcunuzu ödeyin.